Mminigimm Bebeğim 3 buçuk aylıkken tatile gideceğiz ege tarafına doktorumdan onay çıktı ama marka vermeyi pek sevmiyor 🙄 30 spf yeterli zaten direkt güneşte çok tutmazsınız dedi ama ne marka alayım bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hangisini alayım 🤷🏻♀️
benaslindayohum Mminigimm ben prema sundarinin tavsiyesi ve bütçe uygunluğuna bakarak siveno almıştım içerik temiz diye benim aldığım zamandan şimdiye 40 tl fark var ama 1 yaştan önce önerilmiyor diye biliyordum güneş kremini
Mminigimm benaslindayohum 6 aydan önce önerilmiyor ama tatil vs durumunda mecburi veriliyomuş marka farketmez dedi hatta şaşırdım doğal içerikli olsun falan da demedi 😀 siveno bende düşünüyorum ama koruması nasıl yeterli gelir mi acaba
Mminigimm Sunshinemom mustelanın setini aldım pişik kreminden memnun kalmadım güneş kreminden memnun musunuz koruması nasıl
benaslindayohum Mminigimm ben 50lik aldım küçük boy 1 hafta tatilde günde 2 kere sürdüm yetti 🤭 bitmek üzere
Sunshinemom Mminigimm evet pişiği bende bir daha almadım ama güneş kremi iyi.kolları elleri kızartmadan direk bronzlaştı