yavrukussss Kizlar bir haftadir bu agriyi cekiyorum doktor yok acile gittim bu yuzden.Antibiyot bile gecirmedi damla verdiler fayda etmedi 🤦 Var mi altarnetif su sekilde, su damlayla gecti diyen emziriyorum bu arada en hafif antibiyotigi verdiler .
p_ozget16 yavrukussss benimde kulaklarım cok agrıyor koranayız sol kulagım zonkluyor resmen burnum tıkandı ondan herhalde sütünden sağ bir damla dök o hafifletiyor biraz iki üç saatte bir yapıyorum bende bugün cok agrıyor ya
aylizinannesiii yavrukussss üç gündür geberiyorum imdat diye bağırıyorum artık öyle bir uğultu zonklama yokk
yavrukussss p_ozget16 Gecmis olsun koronadandie sizinki insAllah biran önce gecer sutte denedim ama yok gecmedi🤦
yavrukussss aylizinannesiii Sisin neden olduki benimki sanirim temizlenmesi gerekiyor 1 haftadir beni mahvetti hic dogeu duzgun bir sey yapamadim evde yemek yapamadim inanin agridan 😥 Zonklama ugultu agri duymama hepsi vardi cok sukur hafifledi ama hala duymuyor bi kulagim digeride az duyuyor 🤦
p_ozget16 yavrukussss eşim eczaneden bir ilaç aldı nasıl zonkluyordu cok fazla iki dakika içinde o zonklamayı kesti antibiyotikte almış ama bi saat sonra damlatıcaz onu başıma vuruyordu agrı sol tarafım böyle zonklamaktan bi tuhaf olmustum ya sizde alın ilacı bu agrı çekilmez
yavrukussss p_ozget16 Damlada kullandim aslinda oda gecirmedi benimkini sanirim benimki fena dolmus 🤦