Berilsmom Bayanlar bu akşam bi tanıdığımız flaşla 2 fotoğraf bide kısa video çekti bakakaldım öyle bişey diyemedim bişey olur mu ya? 6 aylık kızım
Sarisin Berilsmom oğlum 1 yaşında hala flasha maruz bırakmamaya çalışıyorum. 3 aylıkken göz kontrolüne götürdüğümde doktorumuz 6 aylık olana kadar sakının flashtan demişti. Ama zararlı neticede bizi bile rahatsız ediyor onların daha gelişmekte olan gözlerine nasıl zarar verir kim bilir. Sürekli olmadığı için sizin bebeğinize bişey olmaz Allahın izniyle ama bundan sonra gerekirse sert bir şekilde uyarın kimse cesaret edemesin 😊
KaSeAy Berilsmom Bişey diyemedim olur mu? Gerekli gereksiz bir sürü tepkiler veriyoruz yeri gelince en önemli şeylerin birinde tepki vermemişsinz. Biz flash yandıgnda gözümüzü odaklamama iradesi gösterebiliyoruz o yzden fazla etkilenmiyorz ana bebekler ışığa direk bakıyr ve eminim cok rahatsz olmstur inss kalıcı rahatsızlga sebep olmaz. Onların agzı dili yok annesi olarak bizim korumamız lazım. Daha dikkatli olun lütfen bidahaki sefere
Berilsmom Sarisin ya normalde uygun bulmadığım şeyleri uyarırım genelde ağzına bişey tıkmaya Çalışanlara ama yoruldum artık sanırım bakakaldım öyle
Sarisin Berilsmom anlık olan bişey zaten sıkmayın canınızı bi daha başından söylersiniz flash kapat önce diye ben öyle yapıyorum
Farahzeynep Annemde kızımı flashlı çekmişti, uyardım daha yapmıyor, ben rahatsız oluyorum flashtan o nasıl olmasın. Çekecek insan gündüz çeksin fotosunu bir Zahmet 😒
Berilsmom KaSeAy keşke rahatlatıcı şeyler söyleseydiniz buraya üzüldüğüm için yazdım zaten daha da üzdünüz
Farahzeynep Berilsmom bir kere çektiğinde bir sorun olmadı kızım da, sizin de olmaz diye düşünüyorum 🙄
KaSeAy Berilsmom Gercekler acıdır🤷♀️ En başta uyarsaydınız rahatlatmak için yazın diye yorum yapmazdım😑