AselLina1 Kızım 10 gündür önce dönmeyi öğrendi. Dönüyor karın üstü kalınca deli gib ağlıyor sürekli çevirmem gerekiyor 😂 uyurken bile fıldır fıldır bu dönme olayını ne zaman tam öğrencek alışcak 😂
pofuduknuriye AselLina1 Dediğiniz gibidiğiniz benimde oğlum 4 aylıkken başladı suan 5 aylık 3 günlüğüz hala dönüyor ve ağlıyor sürekli çevirmem lazım 🤷🏻♀️ Yani geçmedi anlayacağınız sabahları bir uyanıyorum tam tersı dönmüs yatakta ayak tarafında kafası oluyor 🤣
DevrimciAnne AselLina1 3 ay 10 günlüktü dönmeye başladı şimdi 4 aylık olduk elini kurtarıp göğüs kaldırıyor 🤣 1 dk boş bırakmaya gelmiyor ne kadar tekrar kendi dönsede korkuyorum
AselLina1 beasmir Sıcak diye kundağı bırakmıştım ama kendini çok uyandırıyor bende dün gece kundaklasam mı diye düşündüm 😔 gerçi kundakta da 1 saat duruyo
Fatmahmt63 Benimde dönmeye başlamış kundak yaptım az önce yine baktım döndü kundaklı bide dönünce de ağlıyor hem dönmek için çabalıyor hemde dönünce sinir oluyor
AselLina1 Fatmahmt63 Aynen öyle bide dönünce popişi kaldırıyo bacaklarıyla kendini iktirip öne doğru gidiyor bi yerini acıtacak diye de korkuyorum
AselLina1 Merveklc06 Kızımda tam dönemiyordu ama hafif sağ sol yapıyordu birden döndü 4 ay 10 günlükken
Mihriballimm Kızlar sizinde bebeğiniz emerken falan ikinip kafasını çeviriyor mu sürekli bu 4. Ay çok zorlamaya başladı 😪 Kimeneayol
Pinkribbon Mihriballimm aynı durumdayız canm gaz da değil artık memeyi iki dk emiyor hep kıpır kıpır sonra etrafa bakıyor almıyor tekrar uykuda ederdi artık onu da yapmıyor
AselLina1 Mihriballimm Benim kızım 3,5 aylıkken öyleydi omzumdan oyuncak falan göstererek emzirmeye çalıştım hep veya uyku geçişlerinde. Sonradan geçti şüküür
Mihriballimm Kimeneayol meme ve biberon reddi bazen memeyide istemiyor mama da yediriyorum mamayı da aynı şekilde istemiyo işkence oldu resmen beslenme saatlerimiz 🥺 sağıp iciriyorum biberonla anne sütü içerken gayet mutlu ama ne memeden ne biberonda mamadan mutlu değil
Kimeneayol Mihriballimm 4. Ayda atak oluyor maalesef meme reddi olabiliyor. Benim de olmuştu ama benim ki tazyikli sütten dolayı ben genelde uyurken emziriyordum ya da sağıp kaşıkla besliyordum. Sonra atlattık çok şükür. Ben de biberon denedim ama almadı biberonu.
Mihriballimm Kimeneayol bende biberona yeni geçtim siringayla besledim 3.5 ay mamayı sagdigim sütü hep öyle verdim yoruldum artık biberonda sadece lansinoh alıyor mam marka bile aldım istemedi 😀🤭 parmaklarında oynatiyorlar
Kimeneayol Mihriballimm öyle valla 🤭 Sağlıklı olsunlar da gelio geçiyor hepsi. Yaşarken zorlanıyor insan geçmeyecek gibi geliyor bir bakmışsın geçivermiş. İnşallah en kısa zamanda düzene girer 🥰