Balyanakannesiii Bora_Mom 4 aylıkken vermiştim eline ilk. Silikon kullandık çok memnun kaldım. Şimdi meyveleri tabağa soyup dilimlerim eline alıp tek tek yiyor 😍😍 9 aylık 2 dişi var
Gmzcn Belinayyy kaç aylıkken kullanıyor suan ben cam rendede veriyorm emzikle versemde olur mu ? Meryemmtemev Meryemmtemev Etmenin
Meryemmtemev Gmzcn 4 5 ayında doktorun ek gıdaya başlattıysa vereblrsn canım diger file olanı ben kllndm seneler önce bilmezlige hiç hijyenk degldi içime snmedi çöpe atmştm
Bora_Mom Balyanakannesiii oy masAllah 😍 bizimde doktorumuz 4.5 aylıkken ek gıda dedi o yüzden ufaktan alışveriş yapayım istiyorum merakla tabi oğlum için iyiside olsun istiyorum, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏😊
eseses Bazı meyveleri silikonda bazılarını filede veriyorum mesela muz kayısı silikondan kolay emiliyor ama sert olanlar için elma erik gibi file daha iyi
Bora_Mom Ayb hijyen olarak bende silikonun daha iyi olacağını düşünmüştüm ama verim açısından da silikon daha iyi sanırım teşekkür ederim sevgiler 😊