Merveipek1 Kızım 1 aylık olacak hep sağa ve sola olacak şekilde yatırıyorum kafasında sivrileşme oldu gibi sırt üstü hiç yatmıyor düz kafa yastığı yardımcı olur mu önerileriniz var mı?
Linaamom Merveipek1 benimki de hep sağına yatıyordu kafa sivri olmuştu düz kafa yastığı aldım Hepsi Buradadan şuan düzelmeye başladı
eserekli_kiz11 Merveipek1 biz 2.5 ayligiz surekli sagina yatiyirdu nekadrda desteklesem heo ceviryodu 2 hfta duz kafa yastgi kullandim duzeldi
cinarinannesi18 Merveipek1 benim bebeğimde hep sağına yattığı için sağ tarafı düzleşti ve arkasında çıkıntılık oluştu yastıkla düzeldi sayılır işe yarıyor düzenli kullanımda
Yusufenes cinarinannesi18 doktora götürdünzmu neden hep sağına yaptığına dair bı sorsaydnz ultrasona bakilsaydi cnku benm oğlumda hep sağına yatyrdu sol tarafına hiç dönmek istemdi doktora götürdük ultrasona girdi tortikollis çıktı o yüzden dedim cnm yani bebeklerimiz bişey yapmadığı da kesin altında bisyler oluyor bende kafa yastığı alacaktım iyiki almamsm belki bebeğimin boynunu daha kotu yapacaktım