Deletedmom_28 kızlar oglum 5 aylık dün kontrole götürdük Doktorumuz yavaştan sebzelerin tadlarına baktıra bilirsiniz dedi ne yapayım bilemedim her ay 700 800 arası alırdı bu ay sadece 300 gram almış sütüm mü yetmiyor acaba artık 🤯
EmirMom Deletedmom_28 kabak havuç patates bunları buharda haşlayıp verebilirsin canım çatal ile guzelce ez biraz da zeytinyağı damlatirsın kabızlık yapmasın diye bu aylarda kilo alımları azalıyor hareketlendikleri için
pofuduknuriye Deletedmom_28 ilk defa vereceğin için tek tek vermeni öneririm ben 4 aylıkken başladım meyveleri sebzeleri küçük küçük doğrayıp haşlayıp ezerek verdım ama tek tek
MotherOfAlmila Deletedmom_28 Canim hareketlenmeye basladiklari icin kilo alimlari ufaktan duser. Bizim de 6. aydan itibaren basladi hafif hafif dusmeye. Ama sagligi, gelisimi her seyi cok iyiydi.
Deletedmom_28 MotherOfAlmila Evet doktorda her şey çok iiyi dedi bende havuç kabak arada çok az tattırayım o zaman 😍
MotherOfAlmila Deletedmom_28 Ben 6. Aydan itibaren basladim. Doktorun ne derse odur. Ilk 6 ay biliyorsun anne sutu veya formul mama olasi durumlar disinda.
Sema065 @Deletedmom_28 Benim kızım da 300 gram almış bende mi ufaktan başlasam ki 😂 boyu uzamamış hiç
Ozgemre Önce yoğurtla başlamanı tavsiye ederim doktprum yoğurtla başlarsan kabız olmaz dedi gerçekten de hiç bi sebze de kabızlık sorunu yaşamadık havuç patates kabak bal kabağı avokado deneyebilirsin 😊