Irmak21 Daha ne yapmam lazım emmiyor desteksiz uyuyor diş yok, gece 1 den sonra başlıyor ağlayıp dönmeye kaçta uyumuş olursa olsun,,, gitmediğim doktor kalmadı yok yani çisi tenis kulağı temiz nedir sorun? Gündüz 1 saatte uyusa aynı 3 saatte
mervedmr Irmak21 Benim kızımda 2 yaşına girecek. Aynı sorunu yaşıyorum. Doktora sordum 2 yaşa bağlı uyku terörü diyor. Ama her gece olunca artık bir derdi var ben mi farkedemiyorum diye üzülüyorum. 😔
Tatlim Irmak21 benim bebeğim de böyle bir süreç geçirdi. Sonunda kendi yatağımiza yatırmaya başladık ve bıçak gibi kesildi . Bu bir çözüm değil tabiki ama çok yorulmuştuk şu an rahatız.
Defneninannesi1108 Irmak21 @Merrys @mervedmr meraba hanimlar cocuklarinizin odasinda figürlü oyuncak varmi ayiciklar cizgi film karalterlerii vs vs. Nevresimleri de mickey mouse minnie ayicikli köpeklii falan cocuklarr bunlardaan korkarmis bunlar varsa kaldirinn duvarda pijamasinda bile resim olmasin tek renk nevresimler kullanin bu bi doktorr tavsiyesii emin olun düzelecekler.
Merrys Irmak21 Korkuyorum diyor, okuyup yatırırım her zaman halbuki… sanırım 2 yaş sendromunun getirdikleri.
Irmak21 mervedmr yok yani her gece böyle ve uzun süredir böyle var bir derdi konuşmuyorda henüz karnı bir yeri agiriyor yani üzülüyorum
Irmak21 Defneninannesi1108 beraber uyuyoruz namaz kıldığım için odada tek bir oyuncak vs hiç bisi de yok maleseff
Irmak21 Sezin uykusu var gözü kapalı inliyor çocuk gitmediğim doktor kalmadı çok üzülüyorum artık kendimi geçtim
Yagmurpars Benim de bebeğim 23 aylık bununla ilgili post arıyordum bulunca yazmak istedim gözü kapalı ağlıyor ama inanın öyle böyle değil artık bakacağımı şaşırıyorum. Yok çorap giydir yok dedeyi ara bunları ifade ediyor sırf uyumamak için gündüz uykusu yapmamasına rağmen ne zaman geçecek
EAS aynı sorundan muzdaribim 3 haftadır. Uykusu var gözler kapalı ağlıyor sürekli 🙁 ne zaman normale döner acaba tahmini