Zeynephilalll Aysemmm93 kullandım rabbime şükürler olsun nutrigen çok işe yaradı şuan 17 aylık 10 200 kg oldu maşallah iştahı çok güzel hala içiriyorum nutrigen
Aysemmm93 Zeynephilalll maşallah ne güzel ay olarak ayni o zaman bizimkiler günde kaç kere ne kadar veriyorsunuz acaba
Ecemsu12 Zeynephilalll merhaba , bebeğinize nutrigen i nasıl verdımız aç mı tok karnına mı ? Kaç ölçek verdiniz. Benim kızım 19 aylık bende tekrar kullanacağım nutrigen
Zeynephilalll Aysemmm93 günde bir kez sabahları kendi ölçeğiyle 5 ml veriyorum . Valla biraz toparlansın diye almadığım şey kalmadı bi bu yaradı
Aysemmm93 Zeynephilalll bnde denicem yarin hemen etkili oldu mu bide 3 yas ustu dediği için tereddüt ettim
Poyrazinorhaninannesi33 Aysemmm93 bir ay sonra 3 yaşına girecek canım ama ben bir kaç aydır kullanıyorum sağlık ocağında ki doktorumuz vermişti birsey demedi yaş olarak biliyor oğlumun yaşını kendisi de kendi oğluna kullanıyormuş
Kubradorukaras Aysemmm93 1 hafta icinde yavas yavaş etki etmeye başladı bizde ama her çocukta aynı olurmu bilmiyorum bıraktıktan bir süre sonra eski haline dönüyo o yüzden ben 15 gün kullanıp 15 gün bırakıyorum siz gün aşırı kullanıp balık yağı ile destekleyebilirsiniz bir gün uzum bir gün balık şeklinde
Aysemmm93 Kubradorukaras anladım teşekkür ederim. Bebeğiniz kac aylık peki 5ml mi veriyosunuz ilk defa doktor demeden bisey kullanıcamda doktor özellikle polivit veriyo ama işe yaramıyor
Kubradorukaras Aysemmm93 2.5 yaşında oğlum 2 yaşından beri kullanıyorum içinde 15 ml lik ölçek var ben 7.5 ml veriyorum
bglm Zeynephilalll polıvıt ıyı geldı açım dedi 🤣🤣dıgerını bılmıyorum Dr hastalık surecınde polıvıt yazmıştı
bglm Dr hastalık surecınde polıvıt verdı ama ıyı geldı meyve yiyor açım dıyor yemeyen çocukdu ama nutrıgen kullanmadım kendim gıdıp alabılırmıyım dıger zamanlar ıcın hareketlı zayıf kızım zaten az yıyor