Dgm181 Kızlar bebeğimin 2 gün önce göbek bağı düştü bugün göbeğinden çok az kan bulaştığını gördüm tehlikeli midir ne yapmam lazım
hunilimomm Dgm181 bazen bı kaç damla düştükten sonra geliyor takip edin sarı veya kan gibi kokulu akıntı devam eder kıyafete bulaşır ise çocuk cerrahina götürün iğne vurur veya yakar orayı biz yaktirdik mesela akıntısı çöktü ve kokuluydu
Haticegndx Dgm181 benim bebeğinizde düştükten hemen sonra kan ve intihap gelmişti doktora götürdük temizleme kiti önerdi 3 gün kullandık ama geçmedi gümüş nitrat çubukla yakma işlemi yaptı çok acısız bi işlemdi gümüş kibrit gibi bi çubuğu göbeğine sürüyor ondan sonra geçti Geçmiş olsun 💐
Minelask Dgm181 benim bebeğimde kanıyordu çok olmadığı sürece zararsız ama pansuman için verdikleri solisyon vardır onunla silin bence ben öyle yapmıştım
2YildizAnnesi Dgm181 düsdükden sonra cok hafif kan gelebilir, özellikle banyolardan sonra kuruyan eridigi icin gelir. Siz daima kuru tutun. Bastirmadan kucak cöpüyle Kaninchen alabilirsiniz. Tamamen iyilesmesi birazcik sürüyor zaten