Merhabalar
Bebeğim şu an 11 buçuk aylık, yazlığa gelmeden evvel endişeliydim çünkü ilk uzun yol tecrübemiz olacaktı, çok şükür korktuğım gibi geçmedi. Mekan değişimi oldu sonuçta ama kolay adapte oldu. Buraya gelirken 4 dişimiz vardı , şu an 8 diş olduk, onun da etkisi vardır muhtemelen ama çocuğun huyu suyu değişti, herşeye çığlık atıyor illa anne ile oynayacak veya anne kucağında olacak, resmen yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz ama işin kötüsü her isteğini bağırarak anlatmaya çalışıyor :( konu komşu sürekli sesimizi dinliyor, üzerine bir de atak haftasındaymışız, sanırım en zorlayıcı büyüme ataklarından biriymiş ve internetten baktığım kadarıyla en uzunu, 45 gün sürüyormuş.
Daha evvel bu durumu tecrübe etmiş annelerimiz varsa helpppp çünkü cidden bitik haldeyim, ne yapmam lazım yada bişeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum, çizgi film izletmeye tamamen karşı olan ben , sırf 5-10 dakika sessizce otursun diye açıyorum pişmanlık duyarak:(((
Aklıma gelen diğer nokta ise geceleri pışpış sesiyle , yağmur sesiyle vs uyutuyorum (uygulamalardaki hazır seslerle), acaba onlar mı çocukta agresiflik yaratıyor ?
Önerilerinizi bekliyorum 🙏