Asyaayaz1 Kızlar 4 gün tatil için kaç adet yeterli olur ve memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz 🙏
AntiFilozof Asyaayaz1 prima kullandık 5 gece 6 gün biz gün içinde bazen iki üç kere girip çıkardığımız için yetti bir paket alın bence zaten sık değiştirilmeli ıslak çok daha çabuk pişik yapıyor helede tatil yerlerinde
OncedenGurme Asyaayaz1 günde 3 tane yeterli oluyor. Geçen sene prima kullandım çok memnundum. Bu sene primanın numarasını bulamadığım için sleepy aldım rezaletti. Suyu bildiğin içinde tutuyor, bez yere sürttüre sürttüre gidiyor 😅😅
AgentMom Asyaayaz1 prima ve huggies aldım. 2 paketten birinin yarısı kaldı. 7 gün kaldık. Gün içinde 3 tane taktım, aralarda normal bezde taktım.
Asyaayaz1 AntiFilozof içerisinde 11 12 adet var kontrol ettim şimdi bir paket yeterli oluyor o zaman teşekkür ederim 🙏
Azyef Asyaayaz1 Migros’tan aldım sleppy 4 5 numaraya diye gecıyordu kızım 12 kilo keske büyük alsaymışım hıc memnun kalmadım daha denıze girmeden bütün yaptığı çişlerı taşırdı
Umutsuzanne34 Asyaayaz1 sleepy kullandım denizde hiç şişmedi çok memnun kaldım tüm gün sadece 2 bez kullandı yani bir paketi size yeter ben 5 numara almıştım içinde 14 tane var
Busraaslan Asyaayaz1 sleppy kullandım biz günde bir kere denize girdik her gün için 2 tane almıştım bir de yedek almıştım her güne 1 tane yetti küçük olduğu için çok fazla güneşte kalsın istememiştim ama çişi dışarıya çıkarıyor denizde şişme yapmıyor diğerleride çiş kaçırıyo mu bilmiyorum