mer1211 Oğlum aşırı gazlı,1 ay 20 günlük hiç uyumuyor sürekli ağlıyor doktor relactaz damla verdi. Daha önce kullananlar var mı ne kadar sürede etki etti iyi geldi mi
Tugce mer1211 hemen etki ediyor. Çok güzel bir damla. Laktaz enzimi içeriyor. Zararı yok. Her beslenmeden 5 dakika önce alınmalı. Vakti zamanında ayda 5 tane bitirirdik.
Durununannesi46 mer1211 ilk kullanımda bile fark etti kızımda. 1 aylıkken başladık. 2.ayın ortalarında bıraktık. Allah çıkarandan razı olsun muhteşem bir damla o. Yavrum mahvoluyordu hiçbir damla işe yaramamıştı relaktazdan önce. Süt ve süt ürünlerini de kesmiştim ben doktor tavsiyesiyle
Azraada58 mer1211 her emzirmede mamadan önce 3 damla veriliyor günde 68 gecmicek şekilde verebilirsin ben onunla beraberde günde 20 damla nurse kullanıyorum resmen cocugum gazdan kurtuldu allaha şükür biz gece arabalarda gezdiriyoduk gazı cıksın diye o derece
LadyNiss @mer1211 biz 3 ay kullandık. Daha yeni bıraktık.. bu damladan önce denemediğim damla kalmadı. En sonunda bunu doktorum önerdi ve bebeğime çok iyi geldi. 3 günden sonra bizde etkisi başlamıştı..
mer1211 Ben dün akşam kullanmaya başladım ve bebeğim bugün bütün gün uyudu acaba etki etmiş midir diye merak ediyorum yoksa tek seferlik bir uyku muydu bu artık çok yoruldu yavrum ağlamaktan
Azraada58 mer1211 ah kuzum zor valla ben artık arabada uyuyodum eşim dolaşıyordu en az 3 ay canım 3 aylık oldu mu yavas yavas kalkıyor ortadan
mer1211 Azraada58 damlayı kullanmaya başlayınca ağlamaları kesildi mi çok zor durumdayım bir umut arıyorum
Azraada58 mer1211 kuzum ne yapsanda o aylarda hep gazlı oluyorlar ama düzenli ver belki birazda olsa rahatlar ben 2 aylıkken baslamıştım damlaya
Azraada58 mer1211 insallah cabuk atlatır masajlar dene internetren ac karnına yap sonra bacaklarını karnına dogru bastırarak rahatlat ayaklarını bisiklet sürer gibi oynat 5 kadar say karnına dogru it