Kadirnur 4 aylik bebisler kac kilo ve ne yediriyorsunuz ek olarak???? Beslenmesi nasil neler veriyorsunu ??
Beybiberen Kadirnur benim kızım 6400 malesef 2 aydır az kilo alıyor boyuda 66 cm sadece mama ile besleniyor
Bugra_emre 4 aylık kontrolde 7400du anne sütü alıyor sadece ama kilo almadiginı düşünüyorum 21 gündür hep aynı artık suyun yetmedigini düşünmeye başladım 5.ayda anlaşılır
Askmeyvesininannesi Bugra_emre aynıymş hemen hemen bizim kilolar dr bize kilo alımı hızlı bile çok iyi gidiyo dedi kilo alımı artık yavaslıcak dedi bence senin dr da aksini söylemedikçe kendi kendine bişelere başlama
Bugra_emre 4 aylık kontrolde 7400du anne sütü alıyor sadece ama kilo almadiginı düşünüyorum 21 gündür hep aynı artık suyun yetmedigini düşünmeye başladım 5.ayda anlaşılır
Bugra_emre Egecim masalalh çok çok iyi tombiş Kadirnur oğlum boyu ama kısa sanırım 63cm sizin bebeğin kaç kilo doğdu Egecim Askmeyvesininannesi ama doymuyor gibi sütüm azaldı
Bugra_emre Egecim masalalh çok çok iyi tombiş Kadirnur oğlum boyu ama kısa sanırım 63cm sizin bebeğin kaç kilo doğdu
Bugra_emre Egecim masalalh çok çok iyi tombiş Kadirnur oğlum boyu ama kısa sanırım 63cm sizin bebeğin kaç kilo doğdu Egecim
Kadirnur Bnm bebegimde 3bck kilo dogdu suan 7bck kilo tam 4aylik her ay 1 kilo aldi oğlum sadece anne sutu veriyorum Bugra_emre
Bora_Mom Kadirnur bizde 4 ay 3 günlüğüz 6750 kilo 68 cm boyumuz var kimi çok çok az almışız 350 gr almışız sadece bu ay :/ 4.5 aylıkken doktorumuz ek gıda dedi
Kadirnur Bora_Mom canim sennki boylu masallh bnmkinin boyuda 66cm tkinti ypma ek gidada kilo alir insllh
Bora_Mom Kadirnur insAllah canım ben zaten öyle aman aman kilolu olsun da istemedim ama buda bayağı az geldı :(
Gulcem44 Tam 4.ayında 6.880 geldi bu 3.4.ay arası 400 gr almış sadece 🥺🥺4.175 olarak doğdu kilosuna göre ayının kilosu çok az 😒 68cm de boyu