Gupssse Iyi akşamlar kızlar başlıkta da belirttiğim gibi parkta kendi aramızda yapmak istiyoruz pratik lezzetli ve en önemlisi yolda taşıyabileceğim (araba ile gidilecek) ikramliklar neler olabilir?
Ebru-isil Gupssse browni kurabiye hem lezzetli hem pratik, şalgamlı makarna salatası, sakallı poğaça, börek linkleri de atayım önceden denedim hepsini
Fato_t Gupssse bitli Kurabiye de yapalirsin 10 dka sürüyo ve bol bol yapıp buzliguna at çıkarıp fırında 5 dk ısıt taptaze oluyo mutlu yıllar kuzunada
Asyaayaz1 3 dk Kar topları yapın hem lezzetli hem görsel olarakta şık oluyor tavsiye ederim yaprak sarması mercimek köftesi kurabiye börek poğaça vs bunlarda saklama kabında yada güzelce streçlenerek gidebilir
Gupssse Asyaayaz1 Asyaayaz1 yaorak sarmasi yapamam o kafr vakit olmaz .şalgamlı bulgur salatası nasıl? Klasiklerin dışına çıkmak istiyorum biraz da kek kurabiye den farkli olrk
Asyaayaz1 Gupssse olur tabiki cnm ister öyle yapın isterseniz tavuklu arpa şehriye salatası vs dilediğiniz gibi yapabilirsiniz mutlu yaşları olsun şimdiden 🌷
Asyaayaz1 Gupssse benim kız 9 temmuzdu 3 temmuzda yaptım bayram sebebiyle yorucu oluyor ama güzel oluyor Allah kolaylık versin🥰