123r456 Hanımlar merhaba size danışmak istediğim birşey var oğlum bir buçuk yaşında hiç durmuyor ne yaparsam yapayım mutlu olmuyor hiçbir şeyden karnını doyuruyorum altı temiz oluyor gün içinde 4 saat gezdiriyoruz ama hep huzursuzluk hep ağlama yaşına girdiğinden beri böyle artık ne yapacağımı şaşırdım uyku düzenide hiç yok gün içinde hiç uyumuyo geceleri sadece 1 saat lütfen tafsiyeleririnizi bekliyorum
Mrvebyds 123r456 2 yaşdan bildiriyorum daha fenaları yolda geliyor 🥴🥴 vallahi altı temiz karnı tok e gezdiriyoruz da ama yine mutlu değil hep huzursuz hep ağlıyor sabah 7.30 kalkıyoruz aksam 9.30 da yatırıyorum 14 saat uyanık kalıyor 12 saati ağlıyor 😞 Beynim kalmadı gerçekten yoruldum 🥴🥺
Balim61 123r456 Uyumadgi icin uykusuzluk huzursuzlugu oluyodur ister istemez.Uyku saatlerine ve seklini duzene sokup gunde 1.2 kez uyutun saatlerini duzenli yapin o sisteme alismasi icin uyuyup dinledgi zamn daha sakin olur diye düşünüyorum
Ecemcansuc Uykusuzluktan dolayı huzursuz nasılki bizde uykumuzu alamayınca tüm gün huzursuz oluyoruz çocuklarda öyle uyku saatlerini düzenleyip en az 50 uyuması gerekiyor, benim kızım 1 yaşında gece hiç uyanmaz ve gün içinde 2 kere uyku yapıyoruz
123r456 Mrvebyds aynı isyanı bende yapıyorum artık onla birlikte bende ağlıyorum yemin ederim 20 yaşındayım sitresten saçlarım beyazlamiş
Ecemcansuc 123r456 siz beşiğine yatırıp beşiğimi sallıyorsunuz yada başındamı bekliyorsunuz uykuya nasıl daldığı önemli burda
oglumubeklerken 123r456 canım 1 buçuk yıldır çocuğu sürekli sallayarak uykuya geciriyorsan muhtemelen sallamayı biraktigin an uyanıyordur. Bu da hep sallanmak istediği için, sallanmadan uykuya dalmayı bilmediği için oluyordur diyeb düşünüyorum