Umutluluk Eslemsi sizin kızınız yine büyükmüş inanın 3 yaş gayet doğal ve önerilen yaş aralığı . Arkadaşım 10 yıldır hapla korunuyordu bende büyük ihtimalle çocuk sonrası hap başlarım
MerveKayraTugra minikordek İşte ilk doğumdan sonra 43.günde olmuştum. Bunda 5 ay oldu doğum yapalı. Daha olmadım.Kocam bey diyo çocuklar akşama kadar ağzına ediyor bana da vakit ayıramıyorsun. 😂🙂 Çocuklar sayesinde görüşemiyoruz. 😄
minikordek MerveKayraTugra öyle oluyormuş valla bizimki tek çocuk ama canımıza okuyor bu ne diyoruz iki kelam edemez olduk😀
MerveKayraTugra minikordek valla ya bu nedir benim ki lafa giriyor beni dinleyin siz konuşmayın sürekli Bi fikrim var diyo 😁😂
1234560 MerveKayraTugra İki çocuğumda da emzirdiğim halde 40 çıktıktan sonra adet oldum. Emzirmek adet olmaya engel değil
zynpsk Yade012 merhaba uzun zaman olmuş ama merak ettim uzun yıllar prezervatif ile korunuyorsunuz acaba ek olarak da geri çekilme yapıyor musunuz dikkat etmek gereken nedir prezervatif ile korunma da
Yade012 zynpsk ek olarak birşey yapmıyoruz sadece uc kısmınin havasını almaya dikkat ediyor eşim. Eğer uc kısmına hava yoksa hiç defoludur o. Bunlara dikkat edince gerekli korumayı sağlıyor. Benim 5inci senem oldu şuan herhangi bir kaza yaşamadim.
Nrcnkrmn Umutluluk şuan postunu okudm ve aşırı korkuyorum bnde kondomla korunuyrm 7 gün geçti aşırı korkuyorum ve test yapmaya asla cesaretim yok bebeğim daha 10 aylık allah yardımcın olsn cnm
1234560 Bebegim_28 Aslında bağlama türleri çeşit çeşit. Tüpleri kesmeden baglarlarsa açılıp hamile kalma ihtimali daha yüksek. Tüpleri kesip ondan sonra bağlarsa hamile kalma ihtimali yok gibi bir şey
Bebegim_28 1234560 aklımda bulunsun 🤭rabbim sağlıkla versin yinede önemli olan o ama bu dönemde 2 çocuktan fazlası maddi manevi çok zor 😬
sevdeninasafkosu Angelgirl geçen bir baktık yırtılmış şok oldum inşaAllah değilimdir diye dua ediyorum bende
Eymensmomm Umutluluk benim çocukların arasında 2bucuk sene tek basıma bakıyorum evet ilk etapta çok zor 😞 kolay diyemem ikisine yetememe durumu ihtiyacını dahi görememe sorunlarmız oluyor bir şekilde zmnla toparlıcz insallah 🫠
tugceo92 Umutluluk ay resmen korkulu rüyam ya. Sürekli kontrol ediyoruz ama yine panik oluyor insan tabi kaza olursa diye. 2.yi dusunmuyorum çünkü hiç. Kizim ocakta 4 olcak. Sizinde hayirlisi olsun canim, kısmet işte oldu mu oluyor napican :)