silan1 Gece bebişlerinizin çorabını çıkarıyor musunuz ? Bebeğim 45 günlük 2 gündür çok sıcak normalde çorapla ve takımla yatıyorum bugun zıbınla tek uyuyo çorapta kararsız kaldım
Ss1aa silan1 havalar çok sıcak olduğun ben sadece zıbınla yatırıyorum . Gerçi benim kızım 10 aylık. Daha küçük senin ki çorabı giydir . Üstü ince olsun sadece .
Denizzz88 silan1 evet çorabı çıkartıyorum ilk doğduğu zamanlarda da çıkartıyordum mayıs doğumlu yazın sıcaklrında terlemesin diye giydirmiyordum. Ayaklarına bakın buz gibi degil dimi
nelmali silan1 doğduğundan beri (kışın bile) hiç çorapla yatırmadım gazlı bir bebek olduğu için gün içinde sürekli çoraplı geziyordu gece bari rahat etsin diye çıkarıyordum şimdi ne gece ne gündüz corapla işimiz yok zıbınla geziyor
Esoca38 silan1 7 ay 21 günlük sadece zibinla yatiriyorum üstüne ince bir battaniye yaklasik 2 aydır bu sekildeyiz. Kayseri baya sıcak 🥵
AgentMom silan1 3 çocuğumu da asla çorapla yatırmadım. Yazında tek zıbın giydirdim. Üstüne müslin örtü ya da tülbent örttüm. Çok giydirmeyin sıcaktan bunalır bebeklerde
2cocuk_1anne_ silan1 benim bebeğim o aylardayken sadece çıtçıtlı atletle yatırdım gündüz bile sadece atletle durdu Çorap giydirme daralıp bunalmasın
Yagmuurr silan1 17 aylık doğduğundan beri hiç çorap giydirmedim uyurken gündüz de kendi çıkarıyor zaten