2606ayaz Kızlar doğum yaptığımdan beri ateş basıyor sürekli özellikle emzirirken bebeği emzirmek ten vazgeçicek duruma geliyorum dayanamıyorum heryerinden ter akıyor bu normalmi doktora gitmelimiyim gidersem hangi bölüm bakar bana iyi bayramlar bu arada 🥰
Deletedmom55 2606ayaz ben günde 1 tane kağıt havlu bitiriyorum çok fenayım kapı cam da açamıyorum bebek üşür diye akıyor artık heryerimden
mraslan 2606ayaz şuan emzirirken boncuk boncuk dökülüyor. Sabah akşam banyo yapıyoeum ama nafile özellikle de gece uyurken çok terliyorum 🤦🏽♀️
Ngovercin Gamzeciks vallahi bende südyenle geziyorum birde havlu ter değil sanki su akıyo kafamdan aşağı😂😂
D123 Çok normal bende öyleyim sırtımdan boynumdan terler akıyor ama tabikide vazgeçme sıkıldığım çok oluyor ama sarılık olmasın diye her dakika göğsüm açık geziyorum evde 🙈😂
Dogam41018 2606ayaz Bende öyleyim her yerimden yer akıyor. Hamile kaldım başladı 10 aylıgız hala devam edıyor. Lohusa döneminde normal olur dediler ama hala devam edıyor olması bilemedim. Cinnet gecırecek gıbı oluyorum sıcaktan ve terden
Derin_Deniz 2606ayaz canım Doğum sonrası lohusa teri çok normal , lohusalığını o ter ile atıyorsun vücudundan , terlemezsen kendine gelemezsin 😘
Gfrn 2606ayaz lohusaysan normal canım değilsen bilemiyorum aslında havalarda sıcak ama aşırı diyorsun bir dahiliye git istersen dahiliye bakıyor diye biliyorum