Rozalinda Merhaba, bebeğime 1 yaşında tek doz nimenrix yapıldı. Sizce bexsero dozlarını da yaptırmalımıyız? Kararsız kaldık.
Lulemom Rozalinda yanlış değilsem 5 grup menenjit varmış. Nimenrix 4 grubun aşısı. Bexsero bi grubun aşısı. Doktor öyle anlattı. Tam tersi de olabilir unutmuş olabilirim. Ama konun özü iki aşıyı da yaptırmak gerekiyo. Tek bi tanesi olmuyomuş
SemaK İkisi farklı grup aşılar. Yani a grubu yaptırdık o bizi korur b yide atlatır diye düşünmeyin. Evet çok çok pahalı ama durumunuz varsa yaptırmanızı tavsiye ederim
Rozalinda SemaK ya ablam hemşire onun da 5 yasında kızı var. Diyor ki ırmak zamanının da ben bexseroyu duymamıstım bile , son yıllarda duymaya başladık. O da tek doz nimenrix yaptırmıs o zaman. O yüzden de kararsız kaldık. Fiyatı da çok uçuk:(
Rozalinda Lulemom dr bize de tek doz yaptırırsanız %60 Korur dedi. Fiyatı da fazlaymıs sanırım. Eşim de diyor ki para tuzağı🙈gerek yok bence diyor
agns Rozalinda o yıllarda bu kadar Suriyeli yoktu ne yazık ki ve aşı yaptırmıyor onlar tamam diyip yaptırsalar bedava olur onlara halbuki ama aşı karşıtı hepsi 🤢
Rumeysa28 Rozalinda para vermemek için sıyrılmaya çalışıyor ama ALLAH korusun o megingokok virüsü çocuğa bulaşırsa kalıcı hasar vermesi söz konusu herşeye para veriyor kocan bi çocuğunun sağlığına mı veremiyor
Lulemom Rozalinda geçtiğimiz kış bi yakınımın bebeği menenjitten vefat etti 8 aylıkken. O yğzden hiç düşünmeden yaptırdım. Geçen hafta bexseronun 2. Dozunu yaptırdım. Önümüzdeki ay da nimenrix yapırıcam. Para kazanılır ama can geri gelmez riske atmaya da değmez bence. Evet pahalı ama ne için kazanıyorux parayı dimi
Rozalinda Rumeysa28 ya aslında sıyrılmaya çalısmıyor da benim kadar araştırmıyor, düz mantık düşünüyor. Şuan işsiz o yüzden de bu şekilde. Hayırlısı bakalım yaptırcaz bi şekilde
Rumeysa28 Rozalinda zamanı var merak etme şu zaman yapılacak diye bi kuralı yok bu aşının yeterki yaptırılsın