Zeynep_Eren18 Merhabalar 3 yaşındaki oğlumun tırnakları kırılıyor hafif uzamaya başladı mi kendiliğinden kırılmaya başlıyor. Başına böyle bişey gelen var mı acaba randevu alacam doktora götürecem bakalım🥺
HelensMom Zeynep_Eren18 demir eksikliği anemisi en sık karşılaştığımız tırnak kırılma sebeplerinden. Muhtemelen kansızlık çıkacaktır çocuk hekimine görürüp rutin kan tetkiklerine baktırın. Endişenlenmeyin sevgili anne
Zeynep_Eren18 Balkizlarim evet var multi vitamin kullanıyordu 3 ay kullansın sonra bırak demişti doktor tekrar mı başlasam ki
Balkizlarim Zeynep_Eren18 doktor 3 ay dedi ise bir bence tekrar gidin ben ben bittikçe kullanıyorum hiç kesmedim çocukların 🦋
Zeynep_Eren18 Balkizlarim bende normalde kullanıyordum artık kullanma demişti kışın son kutuyuda içir kullanmayı bırak demişti bi gidecem yine
Zeynep_Eren18 kokusudalin bizimde süt ürünlerine alerjisi vardı 1 yaşında geçti ama birdaha yediremedim zar zor ayran ve yoğurt yediriyorum zaten yemeyen bir çocuk zorlayarak kandırarak yemek yiyor çok zor valla
Zeynep_Eren18 HelensMom kansızlık b12 eksikliği mi acaba nasıl bir tedavi uygularlar ki illa endişeleniyorum ya zar zor yoğurt ve ayrana alıştı süt ürünlerine alerjisi vardı. 🥺🥺
Zeynep_Eren18 HelensMom Ayy inşallah ya stresten artık bende bi hal oldum çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤🤲