RaYaOm Kızlar 9 günlük yavrum var gözleri çekik ve şaşı oluyor bazen. babası ve bende çekik goz degiliz Doktora göstermek istiyorum normal çocuk doktorundan mi randevu almaliyim
MinikMucizeeemm RaYaOm şaşı olması gayet normal. Yenidoğan bebeklerin göz kasları ve damarları henüz tam gelişmiş değil,bu yüzden şaşılık oluyor. Benim oğlumda öyleydi 40ından sonr tamamen düzeliyor
Mamastuna RaYaOm aslında ultrasonda ve tarama testlerinde çıkıyor, down sendromu olsa anlarsınız diye düşünüyorum, birde sadece göz değil başka karakteristik özellikleri de var, onlara baktınız mı?
deniz-95 RaYaOm anladım canım. Farklı bir çocuk doktoruna görün o zaman. O zaten eğer şüphelenirse genetiğe yönlendirir diye düşünüyorum.
RaYaOm deniz-95 İstanbul Medipol hastanesine gidicem normalde orda yaşıyordum eşimin işi için başka bir şehire taşındık 😔
deniz-95 RaYaOm özel beğendiğiniz bir doktor yok mu bulunduğunuz ilde. Ya da bir araştırma hastanesi 👀
RaYaOm Mamastuna el içi çizgi dediler baktım normal burnu ensesi kulaklarida sadece içimde şüphe uyandıran gözleri yanlış anlaşılmasın bu sorgum erken teşhis herşeyden önemli diye araştırıyorum yavrum için
Mamastuna RaYaOm estağfurullah içiniz rahat edecekse tabi götürün ama bence gayet sağlıklı bir bebeğiniz var, bu arada bebişşler genelde çekik doğuyorlar, bilginize
Gryffindor Benim oğlumunda gözleri çekik gibiydi. Normale döndü. Şişi ve ödemi hemen inmiyor bebeklerin ondan öyle görünüyordur. Avuç içi çizgileri çok önemli down teşhisinde ona da bakın