Alperenin-Annesi Şuan bebeğim sarılık ve uyanması çok güç topuğuna vurmak dahi yapıyorum ama kendini yine uykuya veriyor ve sütümü nasıl artırabilir ya ben
bsratetik Alperenin-Annesi benimde öyleydi yinede zorla uyandırdım 2 saatte bir yüzünü biraz nemli bezle silmeyi dene ben sağmıştım hep sütümü dondurucuya koydum
banuege Alperenin-Annesi uyandırmak için her yolu denemek lazım kulaklariyla oyna ayağını gidikla. Süt arttırıcı ise kesinlikle irmik helvası, meyve hoşafı, tahin helvası ve bol bol su. Bizde atlattık sarılık sürecini çok geçmiş olsun 💙
Menis123 Alperenin-Annesi belki sütün yetersiz kalıyordur mama takviyesi de yapabilirsin bizde 26 günlük olduk doktora kontrole gittiğimizde olması gereken kiloya gelememişti meme+mama olarak ilerliyoruz şuan
Arenilay- Alperenin-Annesi 45 dk yada saatte 1 emzir canım idrar ile gidicek sarılık bol bol emzir az bile emse sık emzirdiğin için düşer sütünü bestlak damla ve solgar b12 almanı tavsiye ederim baya bir artırıyor emmediği zaman sen göğüslerini sağ çıkanı at buzluğa ne kadar sık emzirir sağarsan süt ona göre üretilir
Rabia06_ Bizimki kan utuşmazlığından uzayan sarılık yaşadık ve meme ve mama ilerledim sarılık geçince mamayı bıraktık süt de arttı sarıldığımız da 2 ay kadar sürmüştü
Show_must_go_on Alperenin-Annesi bende 2 saatte bir emzirilecekse yarım saat sonrasından uyandırmaya bailıyodum ki anca kalksın zor sizin için ama topuklarını çimdikleyin ağlıyo anlık ama hemen kalkıyo hemşireler altını açın uyanmazsa öyle yapın demişti ki hastahanede yatarken de hep öyle yapıyolarmış
Ebru-isil Alperenin-Annesi ben uyuduğu zaman sağım yapıyordum sağdığımı uyandırabildiğimizde çay kaşığı ile veriyordum ama sağmadan önce ya da sonra da memede vermeye çalışıyordum sütü