Alnalprdha Kızlar memnun musunuz almayı düşünüyorum toz alerjimiz falan var ama iyi gelir mi bu nevresimleri falan süpürmem de gerekiyor hergun
Merve Alnalprdha V15 ve V12 arasında kalıp V12 tercih etmiştim. Sırf hafif diye. Bir zaman sonra insanın kolu ağrıyor V12de bile 🥲 bunu göz önüne alırsanız Dyson harika bir icat ✨🦋
eflinduham52 Alnalprdha kuzum nen v11 kuallanıyorum süper bşy, ztn 2021de en iyi süpürge secilmiş, biraz bilgi almıştım media marktdan calışanlar v10dan sonra hepsinin hemen hemen aynı çektiğını söyledi tek fark ışık özelliği sarj dolması vesayre
Alnalprdha Sonsuzmutluluk çok teşekkür ederim seninde haberini alırız inşallah kuzum ben gerçi almayacaktım ama hiçbir supurgeden yüzüm gülmedi ve alerjigiz ailecek
Alnalprdha Merve yaaa gerçekten mi benim artık bu konu bıkkınlık konum o toz çıkmıyor 3 4 kere geçiyorum süpürgeyle gelmiyor yerdeki deliye dönüyorum
Laren Alnalprdha sanırım kullanımı daha kolay ve şarjı daha uzun gidiyormuş fazla bir bilgim yok ama çekiş gücünün daha iyi olduğunu sanmıyorum çünkü cidden süpürgem tertemiz halıdan bile neler çıkarıyor
Sonsuzmutluluk Alnalprdha yaaa çok teşekkür ederim güzel dileğin için nasip diyelim inşallah önce bi evimi değiştireyim de benimde olur istediklerim 🤗 Dysonu olupta menmun olmayan çok azdır diye düşünüyorum
Laren Alnalprdha ben alırken dyson satıcısı evimin m2 sini falan sormuştu 100 m2 2+1 evde oturuyorum deyince v8 size yeterli olacaktır demişti diğerlerinin çekim gücüyle aynı çünkü şarjı da yetiyor artıyor bile bana. Sadece fazla kullandığımda ağır geliyor biraz üst modelleri daha hafif olabilir ama ben memnunum