Dondurmalikahve sunshinednz 5 6 aya kadar dökülebilir, en azından benimki öyle oldu arka yanları döküldü ama tepesi hiç dökülmedi
Girlpower sunshinednz 5. Ay gibi dökülmüştü üstüne yattığı yerler dökülüyor arka ve yan kısımlar dökülmüştü tepede dökülme olmamıştı
sunshinednz birtutamsac benim kızım da baya saçlı doğdu ben de öyle doğmuşum. Benimki dökülmüş ama kızımın dökülecek gibi değil. İki aylık oldu bugün. Sizin bebek ne kadarlık?
birtutamsac sunshinednz Allah razı olsun sizinkini de bağışlasın inşallah😌 Hiç kesmedim daha dökülmez inşallah sizin bebeğinizin de :)
Kbrbisi28 Kiminin tamamen dokulur kiminin yarim dokulur kiminin dokulmez benim kizim dogdugunda uzun simsiyah sacliydi saclari dokuldu seyreldi yenileri acık kumral cikti simdide gurlesiyor ve gurlestikce yoluyor
sunshinednz Kbrbisi28 benim kızımın da siyah ve uzun saçları öyle doğdu. Ben de öule doğmuşum sonra dökülmüş ve kumral çıkmış. Her hali güzel beklentim olduğundan değil ama dökülecekse ne zaman diye merak ettim. Yoluyor mu dediniz saçını? Ne kadarlık kızınız
Kbrbisi28 sunshinednz ben biraz kesip sandigina koydum saclarindan kurdelalayip :) benimde bebekligin tam tersi sacsiz dogmusum ustte iki uc telin vardi diyordu annem 😁 ama sonradan bebek sarisi saclar cikmis tabi onlarda zaman gectikce kumrala dönmüs :)
Kbrbisi28 sunshinednz 4 . 5 aya kadar dokuldu diye hatirliyorum 9 ayligiz biz canim sag sol yatis pozisyonlari yaparken sag sol dokuldu sonra sirt ustu derken bu sefer boyun kismindakiler kaldi kafasinin yastiga degdigi yerler dokuldu mesela
sunshinednz Kbrbisi28 ben de istiyorum aslında saçını saklamak ama kıyamadım kesmeye de. Bir de benim kızın saçları diken diken hepsi havada. Yıkıyoruz beş dk içinde kalkıyor 😄 sürekli ağladığı için herhalde bilemedim
sunshinednz Kbrbisi28 anladım yatış şekline göre olursa bizim de yanlar dökülür. Sırt üstü yatmıyor hiç nedense
Kbrbisi28 sunshinednz daha 2 aylik demistiniz diymi yavas yavas kendisini donecektir zaten su an kafa yapisinin duzgun olmasi icin sag sol yapmak onemli zaten arada cok kisa surelide olsa sirt ustu yatirin benim kizimde hep saga donup uyurdu hala oyle uyuyor
eserekli_kiz11 sunshinednz sacsiz dogdu kizim cok az saci vardi 2 haftalikken tamamen döküldü resmen kel kaldi 😊 suan 2.5 ayligiz hepsi cikti ve uzuyor baya
sunshinednz eserekli_kiz11 aa sizin tam tersi bizden. Benim kızın siyah ve uzun iki aylık olduk daha da uzadı sanki saçları