Yaa çok miniksiniz 🥰 bu şekilde lütfen devam edin tünelin sonu ışıl ışıl gerçekten 18. Aydan bildiriyorum. Biliyorum şu an anın içinde zor geliyor sanki hiç yemeyecek başaramayacakmış gibi geliyor ama az sabır. ☺️ Etraf diğer beslenme türüne göre daha çok batıyor, sanki size yemeyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil 🙂 şu an yemek bilinci oluşması için çok erken şu an tanıma aşamasında, siz de karşısına geçip rol model olun. Yediği yiyeceğin aynısını büyük iştahla yiyin hatta nam nam ımmm çok lezzetli harika bunu sende yemelisin tatmalısın bayılacaksın falan demelisiniz 🙂 ben hep bu şekilde ilerledim ve asla baskı kurmadım yemek istemediğinde saygı duydum şu an yemek konusunda seçeneklerini belli eden doyduğunu anlayan ve yemekten keyif alan bir kızım var ☺️ama sizin için henüz erken zaman tanımalısınız, bi yudum tadından alsa kafi , gerisi oyun olması mıncıklamaolması ve yere atması normal. Diğer yaptığı şeylerde gelişimi için faydalı olacak bunun da farkında olun ve aşırı olmadığı müddetçe müdahale etmeyin 🥰