Selin1234 Edsarr ben asi yaptırmaya gitmeden 1 saat önce vermiştim calpol ağrısı olması diye daha sonra ateşi çıkmadı vermedim
Emn33 Edsarr çok ateşi oldu ikizlerimin ikisinin de 2 gün boyunca düşmedi hep calpol verdim 6 saatte 1 şeklinde
Babyuraz Edsarr ilk gun vermiştim bi çay kaşığı calpol ama 38 olmadıkça ateşi vermemek gerekmiş ben 37.7 gibi vermiştim siz 38 olmadan vermeyin eklem yerlerine nemli bez koyun
MerveBetul11 Açıdan 4 saat sınra ağrısı oldu galiba çok ağladı durmadı hiç. Akşam da hafif ateşlendi aynı ağladı birazcık calpol verdim uyudu rahatladı ertesi güne pek bişeyi kalmadı ama ince giydirin serin olursa aşı yerleri ağrımaz demişti hemşire bize
Edsarr Derinnn0 inşallah canım bizde bugün olduk biraz halsizlik ve uyku hali var suan için rabbim beterinden korusun genel de ateşlenme olduğunu yazmış kızlar o yüzden sen carpol bulundur evde atesi yükselirse bir çay kaşığı verirsin
Derinnn0 Edsarr aynen aldım bı calpol kullanmak zorunda kalmayız inşallah, rabbim korusun hepsini de :)
Oznurkk Edsarr bebekten bebeğe değişiyor. O kadar aşı olduk hiç ateş felan olmadı. Belki biraz huzursuzluk ve çokça uyku ama benim kız uykucu olduğu için 😂