Betelgeuse_ Uc aylik bebeginizin boyu ve kilosu kac? Tabi dogum boyu ve kilosu da etkiler onlari da yazar misiniz annişler? 💝👶
Bebisveannesi Betelgeuse_ 3 kilo doğdu 36+6 da şuan 3 aylık 5800 kilosu dış görünüş olarak pek kilo almş görünmüyor boyu 60 cm
Betelgeuse_ Asyameva29 dogrudur 😊 ben sadece diger bebekler ne kadar ortalama ne durumda diye merak ettigimden sordum
Dondurmalikahve Asyameva29 Biliyorum canım. 🙂 Bebekler 4 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katına, 12 15 aylıkken doğum kilosunun 3 katına, 2 yaşında da 4 katına çıksa yeterli.
MerveKayraTugra Dondurmalikahve benim oğlum 2920 doğdu.3.ayında 6400 kiloydu. 4.ayında 7500. Normal mi acaba ? Persentil tablosunda normalin üstünde görünüyor.
Betelgeuse_ Elf123 yanlis anlamazsaniz,merak ettim sizin kilonuz da fazla mi acaba? sutunuz cok iyi yaramis masallah. Benim oglum da iri ben de kiloluyum ondan dedim acaba kilosu olan annelerin sutu daha mi yagli oluyor merak ettim
Elf123 Betelgeuse_ 158 boyum 60 kg. Pandemiden sonra kilo aldım 55 kilo civarıydım hamileliğimde 8 kg adım ilk hafta oda gitti 60 da kaldım öyle sütüm yağlı annemin de öyleydi ananesininde öyle genetik sanırım birazda
Dondurmalikahve MerveKayraTugra Maşallah diyeyim öncelikle. Normalde bebekler 4 ayda ortalama 500 gram kadar kilo alır bebeğiniz 1 kilo almış bu yapısal olabilir. Mama içen bir bebek de olsa belli bir zaman sonra daha yavaş kilo alacağından ya da belli zamanlar kilo alımı duracağından ya da zayıflama ihtimali olduğundan şimdiki kilosu hiç endiş edilecek bi kilo değil gayet güzel. Hatta anne sütü alıyorsa hiç endişe etmenize gerek yok