Asilirem Sevgili anneler oğlum yarın bir yaşına giriyor ve ben memeyi kesmek istiyorum , daha erken vs düşüncelerinizi değil önerilerinizi istiyorum . Siz nasıl başardınız ?
CigdeminMevasi Asilirem başka hiç bi yöntem denemeden direk sabır taşı aldım ve sürdüm süt bitti dedim zaten kokusu ve tadı rahatsz ettiği için direk bıraktı kızım kapat dedi arada açtı istedi ama yine rahatsz oldu kolaylk oldu bana tavsiye ederim
Asilirem CigdeminMevasi çok teşekkür ediyorum öneri için ne kadarlıktı kızınız hemen unuttu mu birde aktardan mı aldınız
CigdeminMevasi Asilirem evet aktardan aldım 22 aylıktı ama tadı ve kokusu zaten kötü bnde bakmştm oyzden istmeiyo çovuklar küçükte olsa
Cirkin CigdeminMevasi ya bu sabır taşı nedir nasıl bişey ? Kızım 26aylık gündüzleri emmiyor ama gece olunca resmen krize giriyor. Sallayarak uyutmaya basladım uyanık yatağa girdi mi asla bırakmıyor. Benim memem benim memem benim memem diye başlıyoe ağlıyor da ağlıyor. Ağlıypr hafif kalır kriz geçiriyor kriz. Bal ve tuz karışımı sürdüm tadına baktı sevmwdi ama yine de benim memem nerde diye ağlıyor bu sefer de mememi ver diye. Deliricem