CigdeminMevasi Kızlar selam mutfakta asla meyve sebze çöpünü açıkta bırakmam suları damlamş olsa bile silerim ama mutfağmdan bu küçük sinekler eksik olmuyor ne yapabilirm onlrı kovmam için bilgisi olan varmı bu eve yeni taşndm henüz sineklik taktıramadk
Prensesannesiii44 CigdeminMevasi benindd oyle 1 haftadir bulaşık birakmam asla tezgahim hep temizdir copude her gun degişirim zaten ama neden oldugunu anlamadım
Deletedmom_72 CigdeminMevasi Çiçekten oluyor çiçeklerin dibine Arap sabunu sulandırıp fıskiyeyle sıkın
Sarpmomy CigdeminMevasi canm mutfagın cok güneş aliyorsa bakliyatlarin sinek yapmiş olabilir Bos kaba alip balkonda havalandir sonra tekrar kaldir bnmde her yaz oluyordu baharat bakliyat ne varsa buz dolabına kaldiriyorum yazın
Bulutbey CigdeminMevasi belki çiçek sineklenmiştir. İllaki açılıyordur mutfak camı giriyordur direk eve. Aklıma öyle geldi. Benim mutfağımda çiçeklerim var oradan biliyorum.
CigdeminMevasi Bulutbey evet camım hep üstten açık ozamn çiçekleri alayım ama salondada var çiçekler orda olmuyor hiç anlamadm
Deletedmom_72 CigdeminMevasi Hiç bir zararı olmuyor çok az katın bir tatlı kaşığı.Üzerine püskürtmeniz yeterli
Sema065 Ben de kızım için bi çilek aldım diktik almaz olaydım o gün bu gündür küçük sineklerle başım belada 😂😂😂😂😂
CigdeminMevasi Sema065 ayyy bende çikek diktim kızım için ondan mı oldu dersinz bitti attm onuda ama🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sema065 @CigdeminMevasi Ben de attım ama hala sinekler benimle beraber sağolsun yanlız bırakmıyorlar 😂😂😂o çilek yaptım ondan oldu