Kasev Oğlum 4 aylık ama düzeltilmiş 2 aylık. Yüzüstü yatırıyorum ama kollarından destek alıp başını kaldıramıyor. 1 2 saniye tutuyor sadece o da çok az kaldırınca. Böyle olması normal mi kaldırana kadar devam etmeli miyim
Elika00 Kasev normal canım zamanla yapıyorlar. Ben hiç öyle yatırmadım şimdi dönmeye başladı kendi dönüp öyle kalıyor. Ama sen tabi hergün biraz biraz daha fazla tut. Benim doktorum günde 1.5 saat tutman lazım demişti parça parça rabi
Haffuse Premature sagligini bilmiyorum ama, sanirim normal ya… Her gun daha cok karin ustu kalmasini saglayin, sik sik antreman yapin🤗
Kasev Elika00 kafasını hiç kaldıramayınca bende kıyamıyorum ağlıyor çeviriyorum hemen ama yine de biraz biraz yapmaya devam ediyim teşekkür ederim😊
Ggalparslan Kasev ense köküne 2 parmağınızla zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz kaslarını geliştirmek adına benim bebeğimde prematüre doğdu eve geldiği günden beri hergün en az yarım saat Zeytinyağı ile bütün vücuduna masaj yapıyorum ayak bilekleri bacakları kolları ensesi falan doktoru yaşıtlarını yakaladı diyor boy kilo ve motor becerileri olarak normalde 4.5 aylık düzeltilmiş 2.5 aylık
Ggalparslan Kasev bence büyük etkisi var kas gelişimi için hakiki zeytinyağı ile hergün olmasa bile haftada ⅔ gün yapmaya çalışın bence
Ggalparslan Kasev her bebek aynı değil malesef bizimkinin çok hoşuna gidiyor masaj yapılması rahatlıyor