balllkaymak Merhaba anneler 3 buçuk aylık bebeğimi mama meme olarak besliyorum günde 4 kez 120 cc mama veriyorum memeylede destekliyorum sizce su vermeli miyim siz ne zaman su vermeye başladınız☺️
Nlngucluel balllkaymak kesinlikle ver cnm ben vermeme rağmen azıcık pembe leke geliyor iki gündür artırdım doktor tavsiyesi ve buradaki tecrübeli anneler sağolsun
balllkaymak Doktorum verme 6 aya kadar dedi çünkü mamayıda suyla hazırlıyosun dedi havalarda çok sıcak kararsız kalıyorum😟
mcansum balllkaymak verin bende wmziriyorum bu sıcaklarda olmuyor susuz ytmıyor dr sordm oda ver dedi gerci ben onsan oncede vermstm anne içgüdüsü anlıyosn zaten
balllkaymak Cevaplarınız için teşekkür ederim sanırım bende artık başlıcam vermeye peki ne kadar veriyosunuz miktar olarak🥛
MomEzo balllkaymak çocuk doktoru su verme dedi fakat idrar yolları böbrekleri için vermen gerek dedi bebekler çok küçük bi çay kaşıgı kadarda olsa ver dedi 1 aylıktı başladık
balllkaymak Sadece anne sütü ile beslenseydi vermeyi düşünmüyodum ama mama ağırlıklı devam ettiğimiz için arada kaldım
[silindi] balllkaymak bizim doktorumuz mama da emse memede ek gıdaya geçmeden kesinlikle su verilmesin diyor
canyarim @balllkaymak ben daha kırklıydı verdim ve hiçe bişey olmadı çok şükür bizim nasıl ihtiyacımız varsa suya yavrucaklarımıznda var canım benim bence
Denotemo Saricizgilibeyazev ilk zamanlr böbrekler cok yorulmasım diye cünkü zTen sık sık emziriliyor bebekler ve sütün büyük kısmı su aynı zamanda mideleri cok küçük olduğu için gereksi suyla doymasın diye gerek duyulmuyor. Bence 2 aydan sonra 3 4 çay kaşığıyla başlanabilir
Masalim balllkaymak canı sadece anne sutu alan bebekler 6 ay su verılmıyo ama mama alan bebeklere verılmesı gerekıyo
Ejderhahavva balllkaymak ben doğduğundan beri veriyorum suyunu helede mama da kullanıyorsanız kesinlikle verin