GALADRiELL Emzirme dışında süt inmiyor. Önceden 2 saat uyusa hemen süt inerdi şimdi 4 saat geçiyor yine de süt inmiyor taa ki bebeğim emene kadar. Sütüm azalmış olabilir mi?
GALADRiELL Zeydinannesi06 emzirirken damarlardan sütün indiğini hissederiz ya , yanar. Emzirmeden süt gelmiypr işte önceden 2 saatte bir kendi kendine süt inerdi
Zeydinannesi06 GALADRiELL azaldı mı bilmiyorum ama sağma şansınız varsa sağarak bakabilirsiniz kaç ml çıktığna
GALADRiELL Zeydinannesi06 sağma şansım yok maalesef. Süt inmemesi normal değil öyle değil mi? Bilmiyprum çünkü normal mi değil mi önceden birikirdi sütler şimdi emzirmeden emzirmeye süt geliyor sadece
Zeydinannesi06 GALADRiELL sizin 6 aylıkken olmuş biz 3 ay 18 günlüğüz aynı şeyleri yaşıyorum bebeğim emdikçe sütüm geliyor yutkunuyor sağdığımda da yeterli süt çıkıyor ama önceden inmiyor benimde bende kayınvalideme sormuştum sütün yerleşmiş demişti bence bir sorun yoktur
GALADRiELL Hazella emerken geliyor 2 kez biri daha çok yakıyor ve uzun sürüyor diğeri daha kısa sürüyor
Honeysudem GALADRiELL 1 18 günlük bebeğim yaklasık 20 gündür şişmesi gecti dolardı şişerdi Şimdi emerken süt geliyo