prensesannesiiiiiiiiii Taze fasulye veriliyor mu bebeklere siz verdiniz mi ve nasıl verdiniz kızım 8 ay 2 günlük
agns prensesannesiiiiiiiiii 7 aydan beri veriyorum küçük küçük doğranmış şekilde çatalla yediriyorum 11 aylık şimdi çok seviyor
Bebegimm1 prensesannesiiiiiiiiii corbasini yapip veriyordum minik minik dograyabilirsinz yada çatalla ezip verin
Mavis34 prensesannesiiiiiiiiii Çok ufak doğrayarak pişirdim 3 kez ama benimki yemedi Hiç ağzına aldığını da tukuruyor
Merosat prensesannesiiiiiiiiii Bende 7. Ayından beri veriyorum blw usulü gidiyoruz biz uzunlamasına kesiyordum buharda haşlayıp veriyordum ilk zamanlar şimdi 10 buçuk aylık daha küçük kesip domatesle yapıyorum, salça ayına ağır geleceği için kullanmıyorum
agns prensesannesiiiiiiiiii yoo baya soğanlı sarımsaklı hafif ev yapımı salçalı eve yaptığım her yemekten kızıma da yediriyorum bugün kıymalı bezelye yedi mesela
Merihh agns benim kızım da bir hafta sonra 7 aylık olacak peki ben de o şekilde yedirsem nasıl olur acaba? Bu arada Allah bağışlasın yavrunuzu🥰🙏🏻
agns Merihh amin canım cümlemizin evladını inşallah ♥️ mesela kuru fasulye mı yediriceksin çatalla tanesini hafif ez çatalın tersiyle teker teker yedir sonra esmeyi de bırakırsın zaten bide sen de ye karşısında görsün çiğnesin iyice 🥰
Merihh agns amin inşallah 💜 yaa anladım çok teşekkür ederim. Zaten genele biz yemek yerken kahvaltı yaparken falan onu da oturtuyorum bizimle yiyor bir şeyler 🥰🥰