AlpArasMom Kızlar merhaba. 9 aylık oğlum var. Bu ay adet olmadım ayın 20sinde olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım ayın 21 inde negatif çıktı 23ünde tekrar yaptım negatif. Aklımda içimde kafamda bi uğraş içindeyim bunu yaşayanlar var mı ?
Sonsuzmutluluk AlpArasMom şuan bende bekliyorum 21 aylık kızım 23 gibi olmalıydım yarın test alıcam 😔inşallah hamile falan değilimdir çok korkuyorum
BirVeraAnnesi35 AlpArasMom adet düzensizliği çok normal bişeydir bunu hemen hamileliğe veya başka birşeye yormayın. Stres üzüntü hava değişimi vs vs birsürü sebepten her kadının bir dönem yaşadığı şeydir bu kafanıza taktığınız sürece stres yaptığınız sürece gecikir
MinikMucizeeemm Doğumdan sonra ilk 1 sene adet düzensizliği normal bende 4ay regl olmamıştım. Şuanda hala düzensiz oluyorum 2 kez oldum birbirinden alakasız günlerde
AlpArasMom MinikMucizeeemm 4 aylıkken oldum aslında geçen ay 3 gün falan geciktim şuanda 6 gün bilmiyorum ya. Rabbim verirse başım üstüne ama cesaret edemiyorum. Oğlum küçük ve daha yeni becerilere adım atıyoruz emekleme yürüme isteği vs
Tamquc MinikMucizeeemm ayy şuan gönlümü ferahlattin benim oğlumda 8 aylik doğumdan begri düzensiz oluyodum ve 2aydir hiç olmuyorum kasık ağrım var bel ağrım var sivilce çıktı ama yok olamadım
AlpArasMom Sonsuzmutluluk Benim içimde de bi korku ve endişe var. Rabbimin gücüne gitmesin ama şuan çok fazla erken
pirenakovalayanhamsi Sonsuzmutluluk bende öyle test verdim negatif ama hala olmadım kesin mevsimsel o zaman
Sonsuzmutluluk AlpArasMom korktuğumuz başımıza gelmesin Amin🙄 b nim 9.5 yaşında bir kızım daha var ve ben 3. Çocuğu düşünmüyorum Rabbim isteyipte olmayanlara versin
Gunesim48 Tamquc benimde en son mayısta oldu sonra bi daha olmadı bu ara kasık ağrım var sanki bel ağrısı insallah olur diye bekliyorum
AlpArasMom Tamquc Ve bende bu aralar oğluma başka bi aşk doğdu. Evet çok seviyordum ama şuan ucu bucağı yok. Anne baba diyişi beni eritiyor 🫠
Tamquc AlpArasMom hayır yapmadım bu 2ay içerisinde birgün lekelenme şeklinde kanamam oldu diye yapmadım ama günler geçiyor hala olmadım yapmalıyim sanırım🤭
AlpArasMom Tamquc Ben yarın sağlık ocağına kan vericem yoksa kafayı yicem. İş yaparken vs aklım o kadar dalıyor ki anlatamam 🙄
EmineVedat AlpArasMom Randevusuz direkt kimlik götürüp kan verebiliyoruz değil mi bende gidicem 2 aydır olmadım süttenü kestim ya bir de