Buglemtuna Kucağa alışan bebeklerinizi nasıl vazgeçirdiniz ? Oğlum 43 günlük kucak kucak kucak. Kucak olmasa da sallanacak. Ne mümkün kendi halinde yatarak dursun.
Dln Buglemtuna vazgecirmedim.doya doya kucakladim.5.ayda ben istesemde durmadi.su an 7 aylik 1 dk durmuyor agliyor.tadini cikar.
KaSeAy Buglemtuna 43 günlük bebekte kucaga alışması söz konusu degildir. Kucaga alışacak diyr korkmayın bol bol kucagınıza alın. Güvenli baglanmanın saglanması için bu çok önemli. Kucaga alısır diye almazsanz güvenli baglanma süreci uzar ve cok daha uzun süre boyunca kucaga gelmek için aglayabilr.
Ftmsnny Buglemtuna keşke o zamanlara dönsekte kucakta dursa doya doya koklasak. Anın tadını çıkarın derim. Büyüklerin dediklerinide pek takmayın 😄
[silindi] Buglemtuna Daha çok küçük şimdi kucak istemeyecekte ne zaman isteyecek yada siz şimdi kucaklamayacaksınızda ne zaman kucaklayacaksınız. Etrafı keşfetmeye başlayınca zaten yerinde durmasına imkan yok. Ona alıştı buna alıştı vs vs bi kenara bırakın doya doya kucaklayın sarıp sarmalayın
mummy Dln bizimki de tam tersi 6 aylıkken kucağa alıştı sürekli şu an kucak istiyor sizinki artık desteksiz oturuyor sanırım
Nesrinbek88 Biz 4 aylıyı bana hep dediler ki kucaga alma alıştırma e almayım da bir daha bebekligine dönmücek ki kokusunu içime cekemicem ki büyüyünce sevdirmiyoslar ki alın doya doya alın
Cnszeze Buglemtuna benim bebeğim de 48 günlük. Bizimki de sürekli kucak istiyor. Ama ben memnunum durumdan. Zaten işe başlacağım ne kadar kucaklarsam kar 😁 büyükler hep kötü alıştırmışsınız falan diyor eşimde dahil ama pek dinlemiyorum. İlk başta takıyordum artık umursamıyorum pek hoşuma gidiyor bana bu kadar bağlı olması
Farahzeynep Şu an dünyaya alışma sürecinde bu nedenle bol bol kokunuza ve kalp atışınıza ihtiyacı var, benim kızım o aylarda huzursuz olduğu gecelerde omzumda uyurdu 🙄
tecrubesizanne Buglemtuna benimki 16 aylık hala kucağımda. Daha uzun zaman da kucağımda durmayı sevecek ben ilk dönemler sling sonrasında kanguruda taşımaya başladım. Rahatlıkla emzirebildim, uyuttum bu sırada yemek, temizlik hepsini rahatlıkla yapabildim 👍
Elfzynpasya Buglemtuna valla ben doya doya kucağıma aldım ilk zamanlar kendini güvende hissetsin diye şimdi de tekrar bu günlere dönenicem diye bi kaç ay sonra kendisi durmayacak zaten 😊