Kunarci2588 Merhaba 25 haftalık doşum yapan var mı aranızda gelişimi nasıl suanda ne durumda 15 aylık şuanda bebeğim ama emeklemiyor yürümüyor ve çok kafma takıyorum varsa lütfen 🙏
Biranne2109 Kunarci2588 aslında biyolojik olarak 12 aylık oluyor ki normal 38 haftada doğan bebekler bile 1 buçuk yaşında yürüyebiliyor sıkıntı etmeyin
FatmaKrbkl Kunarci2588 benim oğlum 25+5′te doğdu, düzeltilmiş 14. Ayında desteksiz oturabildi, 1 yaşında emekledi, 16. Ayında yürüdü. Kazanamadığı beceriler elbette var, zaman tanıyın ben nörolojiye falan götürdüm hep takipliydik zaten, sağlıkla büyüsün 🌷
Kayraaa59 Kunarci2588 canım yakın arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı şuan 2 yaşında ama herşeyi geriden geldi. Yürümeye bile çok az bi zaman önce başlamıştı. Sürekli doktor kontrolünde ve doktor normal diyordu durumuna göre
Kunarci2588 FatmaKrbkl 15 gün öncesine kadar desteksiz oturuyordu suanda oturmuyor oturmak istemiyor ayaklarını direltiyor yada kendini atıyor arkaya yerde yuvarlanmak istiyor bütün drların takibi devam ediyor 1 ay önce fizyoterapist e gittik oturuyordu gayet iyi demişti şimdi sürünmeye başlıcak dedi kontrolumuz var tekrar oturmayıda bıraktı ağlıyor oturtmak isteyince napıcamı bilmez hale geldim cok sağolun ayrıca 🙏
Kunarci2588 Kayraaa59 biizmde normal diyor çok şükğr ama kafaya cok takıyorum 15 gün öncesine kadar desteksiz oturuyordu şimdi oturmak istemiyor ayaklarını direltiyor ayakta durmak yada yerde yuvarlnmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Kayraaa59 Kunarci2588 o çok güzel bir mucize annesi. Herşeyi yapacak sırasıyla inşallah üzme kendini 🙏 benim oğlum da oturmayı çok seviyorken daha bugün ayakta durmak için hep diretti mümkün değil oturtamadım. Enerjik günüydü sanırım. Yeni şeyler keşfetmeye çok açıklar durdukları yerde durmak istemiyorlar. Daha iyi kaldır gezsin öğrensin. ❤️
FatmaKrbkl Kunarci2588 bizimkiler doğarken gösterdikleri tezcanlılığı büyürken gösteremiyor 😂 belki biraz yatmayı yuvarlanmayı seven bi minnoştur gönlünüzü ferah tutun, insan sürekli bir problem çıkacak endişesiyle yaşıyor ama hepsi geçiyor 🙏 kuzucuğu öpün benim yerime ☺️
Kunarci2588 Kayraaa59 çok sağolun inşallah sürekli arastırıyorum egzersizler yaptırıyorum ama sonuc alamayınca üzülüyorum maalesef 🙏
Kunarci2588 FatmaKrbkl aynen ya bazen diyorum tembel olacak sanırım 🤦 öperim tabikide teşekkür ederim 🙏