Cennet_annesi İyi geceler hanımlar , herzaman ağda yaptırıyorum ama bu sefer kızardı ve iz kaldı siyah olarak ruşur taşı kullanıyorum nasıl geçer ya bikini bölgesi köşe kısımlar sanırım sıcakta etkili oldu bilmiyorum kötü duruyor 😏😏
Deletedmon_71 Cennet_annesi madecassol krem yada fito krem kullanabilirsin bendende oldu sürdüm iyi geldi
Avakado1 Cennet_annesi yanık kremi alın silverdin benimde başıma geldi eczaneye danıştım silverdin sür hiç kuru kalmasin gece bile saat kur uyan sür dedi. İz bile kalmadı şükür
Poyraz_2019 Cennet_annesi aynısı bende de oldu hakiki zeytin yağı ve özellikle selin ciğercini kremi madeleb hiç iz bırakmıyor alın aldırın derim aklına geldikce sürekli sür nemlendir hiç kuru kalmasın
Cennet_annesi Yagmuurr bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum bide yola çıktık hemen tatile gittik silverdin vardi yanimda keşke surseydim ozaman siz hemen sürün ben yinede şimdi sürdüm
Yagmuurr Cennet_annesi Maalesef bende geç kaldım dediğiniz gibi tatile gelicem diye ağda yaptım bir önceki günden perişan oldum tatil bitti o bitmedi 😂
Cennet_annesi Yagmuurr eyvah eyvah siyah siyah kötü duruyor böyle değildi inşallah geçer ya suriyim yinede 😪😪