Blge1 Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık uykusunda en ufak bir seste sıçrıyor üzerini örterken soçrıyo korkuyor emziriken bazen burnumu çekiyorum afedersiniz😅 onda bile ürküyor neden böyle acaba birşeydenmi kırktu bütün bebeklermi böyle🤔
Zeynepun24 Blge1 benımkıde aynısı doktora dedım korkuyor aglıyor onun bir açıklaması yok dedi o ne demekse artık 🤷♀️
eylul19 Blge1 buyudukce korkuları azalıyor.benım bebegımde korkardı herseyden bırden yere sınerdı🤣hatta evde ıkımızız benı bırden gorunce bıle korkardı dıyordum bende bu evde yasıyorum🤣smdı korkmuyo uzun bır suredır
secoz Blge1 benim ki de öyleydi hala öyle ama tıkırtıdan korkma geçti, eşimin nefes almasına yada burun çekmesinden bile korkuyor 🤦♀️ 8aylık bu arada kızım
Ayliz26 Pupis valla yeğenim 5 dkk birde uykuda tiksinirek uyaniyordu bunu eskiler söylermiş tavana un fırlat geçiyormuş ama gerçekten işe yaradi
Saziyersin Blge1 benim oğlumda oyleydi surekli sıçrayarak uyanır aglardi bizde cami hocasına soyledik dua yazdi beşiğinde duruyir belki inanç belki psikolojik diyebilirsiniz ama dua yı koyduğum dan beri hiç o şekilde sıçrama ağlaması olmadi
Ayliz26 Blge1 valla bende ilk defa duyduğum duyunca tepkide gösterdim ama ablam yaptı kızı çok rahata uyudu artık şükür