Milay Kizlar 2 ay 20 gunluk.oglum var 2 hafta olar ki mamaya basladik sutum.yetmiyor Memeden sonra bazen 90 bazen 120 cc mama veriyorum bazen 120 nin 60 cc falan iciyor.Amma san ki cabuk acikiyor
deniz-95 Milay yani belirttiğiniz miktarı kızım sütüm yokken içiyordu tek öğünde. O da 3. buçuk aylıkken felan.
HelenDefne06 Milay benimde aynı 2 ay 21 günlük olduk sütüm yetmiyor 90 CC veriyorum ben yeterli geliyor aslında 2 saatte bir vermeye devam ediyorum
Aycnn- deniz-95 benimde bebeğim 3 buçuk aylık yeni mamaya başladık ama biberonu tutmuyor nasıl verdiniz siz acaba emziriyorum da kaç ml vermem gerekir
deniz-95 Aycnn- ben lansinoh biberon kullandım. Anne göğsüne en yakın oymuş. Diğer biberonları tutmadı maalesef ki🤦🏻♀️ Bebişiniz 3 buçuk aylıksa ne zaman doyacağını bilir. Yaklaşık 90-120 ml arası içebilir. Eğer yetmezse devamını yapın. Bebekte bebeğe değişir çünkü.
Aycnn- deniz-95 tamam bende aynı biberonu aldım maalesef haşa uğraşıyorum ama almıyor hiç içmedi mama 30 ml denedim onu bile bitirmedi Teşekkür ederim tekrar
deniz-95 Aycnn- ne kadar süredir deniyorsunuz. Benimki 3 hafta üstüne aldı biberonu. Ondan önce kaşıkla içiriyorduk mamayı.
deniz-95 Aycnn- az daha sabırlı ol canım. Aç kaldığında elbet tutacaktır. Benim sütüm artık yetmiyordu birden içmeye başladı artık bir zaman sonra.