Aselikoommm Kızlar sizce normal mi 6. Ayın 6 sinda tartildi en son 8.500 gramdı şuan 9 kilo 20 gram almış kızım 8 aylik sizce normal mi kilosu yoksa az mı almış sanki bana pek kilo almamis gibi geldi
Balkokum Aselikoommm oğlum 1 yaşında olcak 15 gün var 8.5 kilo 😁maşallahı var bence sesinizi çıkarmayın
Nihal42 Aselikoommm oğlum 10 aylık 8 kilo.meme ve ek gıda gidiyoruz.mama hic vermedim.kucuk doğdu bizimki.
Kemalin_annesi Aselikoommm 8.5 aylığız 10 kilo 100 Gramız %70 Emiyor 3 öğün şeklinde azar azar yemek yediriyorum
Aselikoommm Balkokum 😂 Ay normalde hiç takilmam kilo almamış olmasına ya da zayıflamasına falan ama bu ay hastalık bırakmadı yakasını bogaz enfeksiyonu gecirdi üstüne diş cikardi şimdi de grip ondan mı acaba diye düşündüm biran 😂
Aselikoommm Bety kimi bebeğin yapısı ile alakalı oluyor her bebek kendine özel🥰 bizde bu ay hep hastalıklar atlattık bana mı az geldi acaba anlamadım hasta olunca bir tık evham yaptım sanırım 🥰
Aselikoommm Superannis maşallah anne sütü mu emiyor yoksa mama mi ben hem meme hem mama hem ek gıda ilerliyorum doktorda neyle besleniyor diye sorunca merak ettim siz ne veriyorsunuz
Superannis Aselikoommm biz anne sütü 5.aydan itibaren de ek gıdaya başladık, mama reddi yaşadık yenidoğan döneminde süt azalmaya başlayınca tadimlarla ek gıdaya geçelim dedik
ames27 İlahi sende nazar değdirmek için mi yazıyorsun yoksa laf olsun diyemi anlayamadım bu kilo bazı çoçukların bir yaş ve üstü kilosu benim oğlum 15 aylık 9300 gram otur sus bi yerde bişey deme 🙊🙉