Baharyagmurux Kızlar oglumun kiyafetlerindeki lekeler gecmiyor bir cok leke cikarici kullandim ama fayda yok cikolata lekesi yemek lekesi gecmiyor ozellikle desenli kiyafetlerde oldugu gibi kaliyor kullandiginiz etkili leke cikarici varmi acaba ?
begmmmell Baharyagmurux bende vanish kosla kullanıyorum vaktim varsa lekeye uyguluyorum yoksa bir kaşık makine deterjan bölümüne döküyorum
Kubrasolmmaz Ben ebebeğin leke çıkarıcısı ve çamaşır suyu tozunu kullanıyorum memnunum kovada günlerce bekletiyorum yıkayınca kalmıyor
Kubrasolmmaz Baharyagmurux evet ben hepsine kullanıyorum yazıyor üstünde hem renkli hem beyazlar için diye
Sevgiguveen Baharyagmurux canım vanısı lekenın ustune dokceksin ustune kaynar suyu dokucen kıyafetın akıp gıtmıcek sekilde sarıcaksın o deterjanlı suyu sonra hepsini kovaya koy muska şeklinde lekeli yerleri yanı ustune kaynar su dokun yarım saat 1 saat içinde en fazla hiç birşey kalmıyor . Ben lekeli kaldırcam saklıcam oldu kıyafetler için kullanıyorum bu yontemi haftaşarca cıkmayan yıkanan kıyafet lekesini bile cıkardım .
YeniAnneIstanbul Baharyagmurux dasty leke cikarici kullandim sanirim turkiye markanin ismi ‘a’ harfiyle basliyor hani sari guc diye temizlik urunu var? O markanin kiyafetler icin leke cikaricisi var gecen hafta kesfettim ve gercekten cikartiyor 😊