sevgikelebegi Eczaneden menenjit aşısını alıp özel hastaneye götürüp vurdurabiliyor muyuz ne kadar ücret öderim sadece aşı vurdurmaya 🤔🤔
Mbebeh sevgikelebegi Özel hastaneye gerek yok ki sağlık ocağı da yapar canım. Yalnız aşıyı buz küpleri ile birlikte veriyorlar vakit kaybetmeden yaptırın sadece önemli olan o
Umutveannesi sevgikelebegi çocuğunuzun kontrol gününde alın aşıyı, çocuk doktorunuza yaptırın ekstra bi ücret alınmaz. Bizim çocuk doktorumuz bu şekilde söylemişti sağlık ocağı yapmazsa getirin ben hemen yaparım demişti
Rezenecayi sevgikelebegi hastaneden alın o zaman eczaneden almayın. Soğuk zinciri bozulmaması gerekiyor aşının malum çok sıcak havalar. Ben hep hastaneden satın alıyorum 20 30 lira daha ucuz eczaneden
Mrvsmt2502 sevgikelebegi sağlok ocaklarında kafasına göre iş yapıyor sanırım benimki yapıyor burda okumuştum rotayı bile yapmayan varmış ben mesuliyet kabul ediyorum de yaptır bence bi aşı için para vermeye gerek yok. Ya da sağlık kabinleri yapabilir özel hastane çok para alır
Cirkinfasulyeninannesi sevgikelebegi Bence direk özel hastanede yaptırmakla pek bir farkı olmaz herhalde
sevgikelebegi Umutveannesi kontrol altında olduğumuz doktorumuz yok ben çocuğumu bişeyden şüphelenmediğim müddet doktora götürmüyorum
Ayca009 sevgikelebegi ben sağlık ocağına dedim alsam vurur musunuz vururuz dediler olmadı develtten çocuk doktoruna alın randevu asida alın vururlar
oglumubeklerken sevgikelebegi 🤦♀️ cocuk doktorumuz bize bu aşıyı eczanelerde bulup sağlık ocağında yaptıramazsınız demişti. Biz kontrole gittiğimizde doktorumuzun uygun gördüğü ayda hastaneden alıp hastanede yaptırıyoruz aşıyı.