havvaace Kızlar kaynım ve eltim oğluma kısa diyolar sizin çocukların boyları kaç acaba? Bizim boy 86 cm kilo 16
sarilokumumm havvaace doktorunuz normal diyorsa takmayın bence 19 aylık olucaz 80 cm boy 10 kilo bizimde kilomuz yok yemesine rağmen çok hareketli doktor normal dedi
Sefeff havvaace benim kizim o civarlardaydi 2 yaş kontrolünde kizimada kısa diyorlardi hep. Doktorumuza sordum normal dedi. Sizin kilonuz biraz fazlaymis o yüzden kısa duruyordur
Mucize2020 havvaace boy kilo tablosunu göre gayet iyi kilosu biraz fazla gibi ama en iyisini doktoru bilir takmayin
Rezenecayi havvaace kaynın ve eltinin çocukları var mı? Eşinizle siizn boyunuz kaç. Bazı şeyler genetik yani
havvaace Rezenecayi evet yeni 40 günlük oldu 2 yaşında öi çocuğa kısa diyolar kendilerninli baya uzun doğdu diyolar
Rezenecayi havvaace bacım senin çilen bitmez onların ömrü kıyaslamakla geçecek anlaşılan sana geçmiş olsun sakin kalmaya bak her çocuğun gelişimi farklı nihayetinde. Bu boy meseslesi ergenliğe kadar gidiyor sen çocuğuna yatırım yapmaya devam et maşallah kilosu çok iyi 🧿
YeniAnneIstanbul havvaace anne babanin boyu her zaman etkilemiyor annem ve babam ikisi kisa boylu en fazla 173 ama benim boyum 180 🙈
Elmassss havvaace kızım 23 aylık 94 cm 20 kiloydu en son kilosu fazla ama boyuda uzun olduğu için doktorumuz normal diyor bence sizinki normal ilerliyor benim de kızım yasitina göre 6 cm falan uzunmuş
Xyz1234 Elmassss 20 kilo biraz fazla değil mi? Tabi genetikte etkiliyordur ama dikkat edin sonra çocuklarda önüne geçmek çok zor oluyor
balliborekkk havvaace benim kızımda 23 aylık 13 kilo boyunu hatırlamıyorum kilosu iyiymiş bebeğinizin Boyunda ondan Kısa duruyordu benim kiziminda boyu uzuyor
YeniAnneIstanbul havvaace persentil tablosuna gore masallah boyu gayet iyi 🧿 etrafinizdakiler boyu kac cm olmasini bekliyorlar? Daha 23 aylik. Birde anlamadigim: zaten her ulkenin kendi gore ortalama boyu var, bebek boylarinada ona gore bakilmali