hepbahar123 Kizlar sade aktivia yogurt değil mi ? Yogurt diye yedirilmiyor mu cocuğa . Başımi yediilerr
sarilokumumm hepbahar123 yedirilir hatta bayram öncesi gittik oğlum sade değil çilekli seviyor doktor probiyotik kullanıyor musun dedi activia veriyorum ama çilekli seviyor dedim verebilirsin dedi
hepbahar123 sarilokumumm ben yeni başladim ek gidada 5. Gundü onu yedirdim baya da yesi ondan . Yogurtunu da onunla mayalıcam nasipse
hepbahar123 BarlasMomm nasıl yoğurtunu mayalıyorsjnuz tarifini verebilir misiniz bebek için ilk defa mayalicam 5.gun ek gidada
BarlasMomm hepbahar123 sütaş cam sise pastorize sut 1 litreyi tencerede isitiyorum. Parmaginla sicakligi kontrol et 5 e kadar say elin 5te yanmaya baslicak. Activa yogurdu cirpiyorum. Isinan sutle karistirip kavanozlara dolduruyorum.bu arada firini yaklasik 1-2 dakika isitiyorum. Sonra kapatiyorym kavanozlari koyuyorum ben gece yapiyorum. Sabaha hazir oluyor sabahta hemen buzdolabina koyuyorum. Kavanozu ters cevirsen bile dusmuyor yogurt
Kplnnn hepbahar123 3.5 bardak süte 1 activia atıp yoğurt makinasında yapıyorum ben kavanozlara tam oluyor taş gibi. Siz ısıtıp da yapabilirsiniz yoksa makina
hepbahar123 TheBossMom dim ibn d ebugun onunla tadım yaptırdım nerdeyse hepsini yedi . Yani yemek isteyince bn de yedirdim
hepbahar123 BarlasMomm 1 litre süte bir aktivia kutusunun hepsini koyuyormusun aktivia ne kadar koyuyorsunhz
Poyrazin_annesii Ya bnde hoogle yazdm actıvıa bebege verılırmı dıye. 3 yasından ıtıbaren verılır yazıo. Bnmkı 5 aaylık versem bıse olurmu
Kuzeysmommmmm +3 yaşmış. Bende activia ile mayaladım oğluma verdim ve o gün hastanelik olduk, çok kustu serum yedi. Onunla alakalı diye tahmin ediyorum
hepbahar123 Kuzeysmommmmm ayy bir tane yedirsim iyi ki bir şey olmamis Rabbim korusun meleklerimizi . Çok gecmis olsun cnm