Brutal-Betty Kızlar 1 haftadır oğlum hasta ondan önce da alttan iki diş çıktı derken hiç bir şey yemedi haliyle zayıfladı kendini toplayamadi kilo aldıran bebeğinize yaptığınız tarifler yazar mısınız
VERA19 Brutal-Betty Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Uygulamamızın Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz🫶🏼
Hatice3553 Brutal-Betty pirinç unu vs rok tutar sadece kilo almasını istiyorsan protein ağırlıklı besle dedi benim doktorum
Liyamomyy Brutal-Betty canm boşver kiloyu ne yapacksn hiç onmli olduğunu dusunmuorm bnm kızımda kilolu değil am kemik suyuna çorbalar icior haftanın iki günü balık yior sebze bakliyat kuruyemis gergin mutlaka meyve yior smdi kilo aldıran pirinç ununu versen kilo alsa ne olack annesi sen ona bol bol kemik suyuna çorbalar yap peynir altı suyu yap
bisenakillisinzaten Brutal-Betty bir tatlı kaşığı pirinç unu Bir tatlı kaşığı irmik İçine herhangi bir meyve koyup Bir çay bardağı suyla kaynatıyorum . Bazen de sadece pirinç unu irmik kaynatıp sonrasında bebe bisküvisi koyuyorum üzerine de pekmez
cennetkokulubal Brutal-Betty ben az önce yaptım oğlum 11 aylık tereyağ erittim içine irmik pirinç unu atıp az kavurduk patates ve havuçları ayrı minik doğrayıp haşladım bunu da attım içine su ve tuz ekledim 5 dk pişse yeter bakalım
Ballannesii Brutal-Betty Haşlanmış yumurta sarısı ve yine haşlanmış tavuk eti bebe bisküvisi muz ve devam sütü ilikli kemik suyu çorba ve yemeklerine katabilirsn prebiyotikli maya ile yapılan yoğurt