Elif125 Kızlar bibs marka emzik kullanan var mı 🙂🙈 emzik almıyor bende ısrar etmek istemiyorum artık 11 tane emzik oldu evde . Çevremdekilerin baskısı artık gına getirdi bide bunu denemelisin diye 😑 almıyor napalım yani
Meryemmtemev Elif125 beninki bibs degil ama suavinex kauçuk emzgi aldı diger hiç bir emzgi almamıştı bi deneyin
Sirvanaydinerr Elif125 aldım ve onuda tutmadı 😂 emziğe verdiğim paranın haddi hesabı yok ama olmayınca olmuyo🤷🏼♀️
Tazeanne53 Elif125 kocaman olmuş en zor zamanları geçmiş. İstemiyor demek ki zorlamayın bence ☺️ Benim bebeğim de ne emzik aldı ne biberon. Ama şu an iyiki almamış diyorum.
Ssare Biz kullaniyoruz bir defaya mahsus bunu da deneyin benve kauçuk emzik bunu da almazsa hicbiseyi almaz artk
Elif125 Ssare 😂 almayacak gibi bi his var içimde . 2 ay sonra 6 aylık olacak . 0-6 ay olanını mı alsam yoksa bi boy büyüğünü mü
Gamzeplt Elif125 bız kullandık guzeldı böyle eskı emzıklere benzıyo ama cektıkce büyüdü bızımkı yenısını alınca o küçük kaldı kabul etmedı daha sonra ole bıraktı emzıkı bızımkı 😊
betullclsk Elif125 hahaha olmayınca olmuyor banada herkes onu tutar artık dedi ve aldım 6. Ayında öylece duruyor emzik 😢😂😂 diğerlerinş emmişti bi kez de olsa bunu direk ısırdı😂😂