Senaoz21 Terzide emzirebilmem için gizli fermuar yada düğme felan yapabilir mi yada kendim yapabilirmiyim acaba bi öneriniz var mı
Canparcam_ Senaoz21 Uzerinize oluyorsa terzide yaptırabilirsiniz ben emzirirken düğmeli elbiseler almıştım kendime ama şimdi bekarlık kiloma geri döndüm o aldığım elbiseler büyük geliyor bana 🤭
avokadosever Senaoz21 ben genelde doğumdan sonra Gardrobumu yeniledim hem bedenen🙈 hem emzirdiğim için olmadı. Fakat bir kaç elbiseme gizli fermuar yaptırdım terzide gerçekten çok güzel oldı belli bile değil
Arasbeyinannesi Senaoz21 emzirme işini zaten emzirme odasında yapıyorum dısarıda elbise giyiyorum üsten tek kolumu cıkarıp emziriyorum
Senaoz21 Hayallerhayatolsa benim dediğim boydan elbise gögüs tarafından acıp emzirmek istiyorum tesettürlüyüm ben🙂
Hayallerhayatolsa Senaoz21 boydan elbisede mesela dügünlerde arkamı actırıp arkadaşıma öğle emzimiştim onun dılında tabiki zor yeni her bende olduğu gibi
[silindi] Senaoz21 ben o tarz elbiseleri emzirme dönemi bittikten sonra ancak giyebildim😄 giymeniz gerekiyorsa terziye götürün bence 💜