Linailkay Kızlar bana yemek fikri verirmisiniz bugün tazefasulye bulgur pilavı salata yapcam ama yarın be yapsam ona göre eşim eve gelirken yemeklik alıcak daha bugün bitmeden yarını düşünür olduk 😂
Deletedmom_109 Linailkay tatilden döndük artık yemek işleri başladı hüzün 😪 neyse patates yemeği ve yeşil mercimekli bulgur pilavi yapmıştım bugün. Yemek postları artsın fikir versin amin 😁
AnnaKurt Deletedmom_109 Soğan sarımsak kabuğu soyulmuş domates yeşil biber doğrayıp kavuruyorum. Patlıcanlari alacalı kesip tuzlu suya koyuyorum. Onlar duruken diğerleri kavruluyo. Orijinalinde salca yok ama ben sevdiğim için bi kaşık koyuyorum. Sonra iyice kavrulan soğan sarımsak karışımına patlıcanlari koyup onları da kavuruyorum 5 6 dakika sonra sıcak suyu döküp bir küp şeker tuz tamamdır 👌
Deletedmom_109 AnnaKurt yer imlerine ekledim😁 patlıcanları çok küçük doğranmıyor değil mi? Aaa tamam fotoğrafı şimdi gördüm
Linailkay Deletedmom_109 bende öyle vallh dün döndük tatilden bugün tekrar telaş başladı afiyet olsun 🥰
Deletedmom_109 AnnaKurt bugün yaptığım yemekte patatesleri doğradığıma şükretsinler evdekiler😁 Allah affetsin yemek işini sevmiyorum
Turunckafam Linailkay yoğurt çorbası / mücver . Yaz aylarında iyi oluo mücver kızartma tarzı yanına karpuz 🍉