Caglazynp 3 aylık kızım var tatil ve bayram için köye geldik sma kullanıyoruz iki kutu almıstık ama mamamız bitti dönmeye de 1-2 gününüz var gecici süreliğine aptamil alsam bir iki günlüğüne dönünce sma ya gecsem geri bir sorun olurmu sizce değiştirmede smayı hiç bir markette bulamadık
Esmaky Caglazynp eczane falan yokmu canm ordan baksaniz bence degistirme hic o mamaya alistiysa bebis
Tugbaf Caglazynp niyetçi ezcane sipariş verebilir canım banada olmuş Du bu durum ama sipariş verdim aldım bir kere bulamadım bir seferlik değiştirdim oğlum kabız oldu inşallah olmaz sizde
Mete_moms Caglazynp aptamil sma ya göre çok daha gaz yapıyor her bebekte farklıdır elbette inşallah siz yaşamazsınız böyle bi sorun 🤲🏻
Cinkos Sma ve aptamil birbirine en çok benzeyen mamalar. Kıvam ve içerik olarak. Sorun yaşayacağını sanmam. Ben hep ikisini karışık kullanıyorum hangisi indirimdeyse 😂
Caglazynp Cinkos aptanl içti bugün 2. Kez birincide kaka yaptı bormal az önce yine yaptı cok az ama sulu ishal gibi sma da bir günde veya iki günde birdi yapması resim nasıl yükleniyor bir göstersem ishal mi
meric Aptamil, sma dan çok çok iyi mama, alabilirsiniz. ben çok memnunum. Sma içerik olarak anne sütünden uzak bir mama zaten.
Caglazynp Mete_moms normalde kakası katıydı bugün 2 defa aptamim yaptı ikisinde de kaka yaptı şimdiki cok sukutdu normal mi ishal mi oldu ki
yaseminkarakurt [bilinmeyen] İki defa kaka ishal anlamına gelmez aksine bebek sık kaka yapar zaten normali bu. Sma lifsiz, aptamilse lifli. Anne sütü de lifli. O yüzden anne sütündeki gibi sık kaka yapıyor olabilir
gulden07 aptamil en iyi mama zaten sorun olmaz , sma kabız yapıyor bebekleri ya da yeşil kaka yapıyorlar ben kullanmadım
fatma1965 aptamil sma dan daha iyi bir mama, sma nın içeriği zayıf, içinde bağışıklığı destekleyen prebiyotik lifler bile yok